aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: palo alto (2014) Németh Barna
2014. április 02. 22:13:00

Kategória: film 2 komment

Amerika legnépesebb filmes famíliájának, a Coppola-klánnak legújabb tagja* ragadott kamerát, hogy filmre vigye James Franco majdnem azonos című könyvét (igen, ír is, méghozzá jól) néhány amerikai tinédzserről. Úgy tűnik, az alma és fája effektus most is működött, a kritikus egy része egyenesen minden idők egyik legjobb kórképének titulálta az alkotást, amely a modern kor kallódó tizenéveseinek világát mutatja be. 

A főszereplő April (Emma Roberts) szűz, de a suli fociedzőjével (James Franco) és a többnyire beszívott Teddy-vel (Jack Kilmer - Val fia) is flörtölget, miközben Emily (Zoe Levin) csak annak nem adja oda magát, aki éppen nincs a közelben. April bánatára Teddy mindig a közelben van, és vele együtt az egyre durvább életet élő Fred (Nat Wolff) is. Egyik buli a másikba torkollik, miközben hőseink megpróbálnak dűlőre jutni saját életükkel és érzelmeikkel. 

*Gia Coppola = Carmine dédunokája, Francis Ford unokája, Sofia és Roman unokaöccse, Nic Cage és Jason Schwartzman unokatestvére.

Címkék

trailer james franco emma stone gia coppola

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr125891291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsóka_eszter 2014.04.03. 07:09:54

Emma Robert is csitriket/oskolásokat fog játszani még 30 éves korában is, mint Alexis Bledel? ettől eltekintve is cseppet irritáló jelenség, a könyvet viszont bírtam

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2014.04.04. 08:03:16

Öngyilkos szüzek 3.1, de legalább a családban marad.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása