aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: doctor who (2014) Kovács Erzsébet
2014. január 29. 12:11:32

Kategória: tv 2 komment

Nemrég hozta nyilvánosságra a BBC a legelső hivatalos fotót Peter Capaldiról, a tizenkettedik Doktorról és útitársáról, Clara Oswaldról, azazhogy Jenna Colemanről, kicsivel később pedig a lenti forgatási kép láttán (forrás) a szívünkhöz kaphattunk: ugye nem ez a viktoriánus hálóing lesz a Tizenkettes megkülönböztető jelmeze? Szerencsére a BBC nem késlekedett sokat. A hajtás után megbizonyosodhattok róla, hogy a Doktor jelenlegi megtestesülése talán még a csokornyakkendőkért és fezekért rajongó elődnél is menőbben tud öltözködni.

twelfth doctor on horseback.jpeg

peter capaldi twelfth doctor.jpg(Forrás.)

"He's woven the future from the cloth of the past. Simple, stark, and back to basics. No frills, no scarf, no messing, just 100 per cent Rebel Time Lord." Semmi nyakkendő, semmi cicoma, csak száz százalék lázadó időlord, foglalta össze Capaldi. És valóban, mert a színész (és/vagy a jelmeztervező) mintha a brit popkultúrának, pontosabban zenének a modoktól a poszt-punkon át egészen a skinheadekig végigvonuló ruhatárából válogatta volna össze a nyakig végiggombolt egyszerű fehér inget, a Crombie (azaz tradicionális skót) márkájú, tengerészkék, piros szövettel bélelt, retro szabású gyapjúkabátot, a tengerészkék gyapjúkardigánt, a szövet csőnadrágot, és a (nem Dr Martens, hanem) Loake márkájú, tradicionális angol bakancsot. Azt hiszem, bajban lesznek a rajongó fiúk (pardon, férfiak) a soron következő comic con előtt, mert azok a százéves brit ruhagyártó cégek, amelyeknek a választékából szokott láthatólag Moffat és csapata előhúzni egyet a főhős számára, bizony nem két fontért vesztegetik a portékájukat. (Lásd még: Sherlock Belstaff márkájú gyapjúkabátja.)

Címkék

sci fi doctor who time travel film kep brit flick

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr775786833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomPowell25 2014.01.29. 19:15:16

Nagyon cool. Capaldihoz más stílust el se tudtam volna képzelni.

Spawn85 2014.01.30. 21:35:43

Szerintem úgy néz ki mint egy bűvész :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása