aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: kite (2014) Zalaba_Ferenc
2014. január 06. 09:05:00

Kategória: film 4 komment

Eredetileg David R. Ellis (Végső állomás 2., Mobil, Kígyók a fedélzeten) forgatott volna egész estés filmet a bizonyos körökben nagy népszerűségnek örvendő, (szexuális téren) is explicit mangából, illetve animéből, ám korai halálát követően a feladatot az a Ralph Ziman vette át, akit leginkább a Faith no More Epic című számának videoklipjéről ismerhetünk. Az pedig nem mostanában forgott. Mindenesetre az Ellisszel együttműködő Samuel L. Jackson megmaradt annál a projektnél, melyben egy meglehetősen determinált csaj (India Eisley) bosszút forral azok ellen, akik felelőssé tehetők apja haláláért. Jackson egy korrupt zsarut játszik a filmben, melynek némileg ügyetlen előzetesét az alábbiakban tekinthetitek meg. Megérzés? Ebből a filmből könnyedén a Tescós forgó DVD-állványok állandó vendége lehet.

Címkék

trailer anime action samuel l jackson martial arts

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr875737563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

clive. 2014.01.06. 15:47:49

Emlékszem a Kite egyike volt az első, ténylegesen felnőtteknek szóló animéknek, amit akkor láttam, amikor elkezdtem megismerkedni a műfajjal még tizenéves koromban. Azt kell mondanom, hogy akkor nagyon megrázó volt (ma is az lehet), nem is pusztán a szexuális erőszak miatt, hanem ahogy azt eszközül használják egyes karakterek (SPOILER: amikor Kite-t a főnöke magáévá teszi, miközben a fiatal fiúnak ezt néznie kell... az kb. úgy hatott, mint a Visszafordíthatatlan megerőszakolós jelenete). Egyébként régen láttam, de akkor nem volt rossz egy film, meglehetősen szomorkás hangulata van.
Erről a trailerről az jutott eszembe, hogy a kiscsajról nem ugrott be nektek a Kick-Ass 1-2 hasonló überkemény kiscsaj karaktere? :)

Razzul 2014.01.06. 15:54:55

Nem értem, hogy miért pont ebből csinálnak adaptációt.
Az anime amiből készül nagyon átlagos. Ezer másik sorozat/film van ami sokkalta jobban megérdemelné, hogy adaptációt készítsenek belőle és a nyugati világ is megismerje.
Mindemellett ez egy hentai ami azt jelenti, hogy megint nem a reális képet fogja közvetíteni az animékről a hollywoodi filmek nézőinek...

szkristof92 2014.01.06. 16:39:07

Az eredeti anime ritka brutális és stílusos cucc, lehet hogy valamit sikerült áthozni ezekből az élőszereplősbe is, ezt a trailer-t viszont eléggé elszabták, totál B filmes érzetet áraszt a filmről.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása