aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 49. hét) Takács Máté
2013. december 05. 07:59:00

Kategória: film 2 komment

A Mikulás napját is magában foglaló hétvégére gyerekfilmek sokasága sorakozott fel, de az is kiderül, mennyire bonyolult dolog is a szerelem, pláne, ha az ember elvált. Vagy homoszexuális. Heti bemutatók.

frozen_olaf.jpg

  • Bízz a szerelemben! (Stuck in Love). Greg Kinnear családjában akad, aki a magyar cím szerint él és akad, aki egyáltalán nem. Vajon ki jár jól a végén? A budapesti Corvin és pár vidéki moziban kideríthető. Feliratos, 96 perc, Big Bang/JIL. 16 éven felülieknek.
  • Call Girl. Nem az első ilyen című film a magyar mozikban, de a legsúlyosabb (igaz) sztorijú: a legfelsőbb körből való politikusok hívogatták a lányokat. Feliratos, 140 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • Coming out. A Poligamy rendezőjének újabb vígjátékában Csányi Sándorról kiderül, hogy annyira azért mégse meleg. Adam Sandler már érdeklődik a remake-jogok iránt. 96 perc, Hungaricom. 12 éven felülieknek.
  • Csillaghercegnő (Reisen til julestjernen). Norvég mesefilm a karácsonyi csillag keresésére induló leányról. Szinkronizált, 80 perc, MTVA. 6 éven felülieknek.
  • Exek és szeretők (Enough Said). Julia Louis-Dreyfus bohózatba illő szituációban találja magát, mikor szeretőjéről kiderül, hogy a barátnője exe. Feliratos, 93 perc, InterCom. 12 éven felülieknek.
  • Jégvarázs (Frozen). A Disney 24 év után ismét Andersen munkásságából merített ehhez a meséhez, amelyben a dalolászásnak a súlyos mínuszok sem szabhatnak gátat. Látható 2D-ben és 3D-ben is. Szinkronizált, 108 perc, Forum Hungary. 6 éven felülieknek.
  • Üstökös a Mumin-völgy fölött (Muumi ja punainen pyrstötähti). Mostanság egy animációs film nem elég egy hétre, így hát itt vannak Muminék is, legismertebb történetük 2010-es feldolgozásával, melyben az otthonukat üstökös érkezése fenyegeti. Egyes vidéki mozik mellett a fővárosban a Mi Mozink Óbuda és a Puskin vetíti. Szinkronizált, 75 perc, ADS Service. 6 éven felülieknek.

    Szerdán éjfélkor már látható A hobbit: Smaug pusztasága.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_comingout.jpg

Címkék

disney fantasy magyarfilm comedy animation forum hungary intercom csanyi sandor romance james gandolfini greg kinnear julia louis dreyfus mtva eurocinema children movie 3d cinema hungaricom big bang media vertigo media heti bemutatok ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr485676540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.12.05. 09:22:54

"Adam Sandler már érdeklődik a remake-jogok iránt"
Zseniális!! :-DD

Egyébként csak nekem tűnik úgy, hogy a plakáton szereplő egyének etnikaira vannak színezve?

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2013.12.05. 11:08:54

@Adam Van Helsing: Jah, csak még az lesz problémás, hogy valahogy Hawaiira tegyék át a sztorit.

Ez a plakát meg sajnos túlphotoshopolt. Van ennél kevésbé álszolizott verzió is.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása