aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tom hardy mad max göncben Kántor Mihály
2013. december 01. 15:40:00

Kategória: film 4 komment

Nemrég adtuk hírül, hogy a Warner kiváló lépése okán újabb egy évet kell várnunk George Miller következő Mad Max filmjére, melynek forgatása már 2012-ben(!) elkezdődött. Ennek megfelelően nagyon lassan szivárognak érdemes képek a forgatásról, ám itt egy újabb Tom Hardyról, amint a Main Force Police egyenruha maradványaiban feszít, vélhetően egy rajongó kamerájának.

A kép egy Tom Hardy rajongói Facebook oldalon bukkant fel először, majd onnan az Instagramra is átterjedt. S bár a kép nem annyira cool, mint az első volt de láthatólag Hardy laza természetességgel viseli a szerepet a forgatási szünetben is.

th.jpg

Az "elolvasom" után még egy kis nyalánkság.

Bónuszként idecsaptam még a novemberi utóforgatás szkriptumának a fotóját, valamint egy leharcolt turbófeltöltő képét, szintén az Instáról.

szkript.jpg

turbo.jpg

Címkék

charlize theron mad max action george miller sequel nicholas hoult tom hardy rosie huntington whiteley film kep post apocalyptic film kep lesi filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr655670000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.12.01. 15:46:30

Ez a film vagy nagyon ütni fog vagy oltári nagy bukás lesz. Köztes állapotot nem tudok elképzelni. Hardyban nagyon bízok.

Shawn84 2013.12.01. 16:03:28

Az első résznek a végére sem jutottam, annyira untatott. Remélem ez nem lesz olyan.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2013.12.01. 16:58:32

@Shawn84: Próbálkozz a második résszel, az még mai szemmel is több, mint rendben van!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása