aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a sin city és weinsteinék a tévébe vonulnak Németh Barna
2013. december 01. 10:05:00

Kategória: tv Szólj hozzá!

A Weinstein testvérek (The Weinstein Company, Dimension Films) ugyan kényelmesen eléldegélnek a mozis piacból, a napokban mégis arról beszéltek, hogy cégeiknek önálló tévés részleget szeretnének nyitni, amit pontosan olyan erősre akarnak fejleszteni, mint a mozifilmeket gyártó részlegeiket. Hogy hogyan indulnának neki? Nos, eredeti ötletekből sincs hiány, de természetesen a többi stúdió mintájára ők is kihasználják a lehetőséget, hogy a meglévő sikereiket a kis képernyőn toldják meg néhány tízmillióval. 

Első körben valószínűleg a Sin City ölt testet tévéshow formában, legalábbis így lenne logikus, ha már jövő nyáron a mozivásznon is újjáéled a közel egy évtizede jegelt franchise. Arról még nincs hír, hogy a történetet merre szőnék tovább, de az biztos, hogy Frank Miller és Robert Rodriguez is része lett a sorozatnak.

A Sikoly-széria kis képernyős is nagyjából ebben az időben várható, hiszen ennek is előkészületben van az ötödik, a sztorit végleg lezáró epizódja. Ennek megfelelően a sorozat nem kapcsolódik majd szorosan az eredeti történetszálhoz vagy annak karaktereihez, ellenben a célközönségnél mostanában határozottan népszerű természetfeletti vonallal spékelnék meg. A pilotot maga Wes Craven rendezné, ami valószínűleg még a mozis finálé előtt adásba kerülne az MTV-n.

További tervek a tovább mögött...

  • 10 részes minisorozat A ködhöz, Frank Darabont közreműködésével.
  • A Napos oldal két flúgos szerelmesének története is a tévében folytatódik, íróként az August: Osage County írónője tevékenykedik.
  • 10 részes minisorozat a 10 parancsolatból, melynek kapcsán néhány rendező neve is felmerült már: Lee Daniels, Wes Craven, Madonna, Ryan Coogler.
  • Egy kábeltévére szabott nyomozós thriller, ami az ősi Egyiptomban játszódna: Book of Dead. (megj.: ez de piszok jó lenne!)
  • Egy harcművészeti elemekkel feldúsított kalandsorozat a NetFlixnek: Marco Polo
  • A Háború és béke sorozatadaptációja 14 epizódban.
  • Angol importból egy sorozat Stanról és Panról, ami a komikusok karrierjének utolsó kára koncentrál.
  • Michael Chiarello sztárszakács kalandjain alapuló vígjáték a Törtetők mintájára.
  • Ezeken kívül néhány európai valóságshow is megkapja majd az amerikai verzióját.

Címkék

tv show sin city scream serial weinstein tv hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr35669633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása