aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 47. hét) Takács Máté
2013. november 21. 07:17:00

Kategória: film 3 komment

Oscar-nevezettek, Oscarra kalibráltak, buddhista szerzetesnők és Greta Gerwig újabb magánszáma próbálja elvonni a figyelmet az éhezésről. Heti bemutatók.

thehungergames_catchinfire620.jpg

  • Alabama és Monroe (The Broken Circle Breakdown). Belgium nevezése az Oscarra többszörösen díjnyertes dráma két látszólag össze nem illő szerelmesről és súlyos megpróbáltatásukról. Feliratos, 111 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Dolma lányai (Daughters of Dolma). Angol-magyar-nepáli koprodukcióban (ilyen sincs még egy!) készült dokumentumfilm a buddhista szerzetesnőkről. Feliratos, 67 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Az éhezők viadala: Futótűz (The Hunger Games: Catching Fire). Jennifer Lawrence még éhesebb a szabadságra ebben a folytatásban, ami fejezetcímét nem meghazudtolva fog végigsöpörni a világ mozijain. IMAX-ben is látható. Feliratos, 146 perc, Forum Hungary. 16 éven felülieknek.
  • A komornyik (The Butler). Forest Whitaker kiszolgálja a fél 20. századot és ezért igazán megérdemelne legalább egy Oscar-jelölést. Szinkronizált és feliratos változatban is látható. 131 perc, A Company Hungary. 12 éven felülieknek.
  • Lola Versus. Greta Gerwig három héttel a Frances Ha után megint küzd az élettel. Eközben Bill Pullmant a 2006-os Horrorra akadva 4. óta először láthatjuk a vásznon. Már megéri megnézni. Feliratos, 87 perc, Cinetel. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_thebutler_hun.jpg

Címkék

sci fi drama sequel cirko forest whitaker documentary bill pullman adaptation greta gerwig jennifer lawrence the hunger games eurocinema cinetel vertigo media heti bemutatok a company hungary

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr795646886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.11.21. 07:22:24

Azért az szimpatikus, hogy a hét minden bemutatóját meg lehet nézni felirattal.

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2013.11.21. 08:35:32

Uccsó hármat láttam. A Futótűz jóféle, A komornyik közepes, a Lola versus meg... Nem jó :)

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2013.11.21. 10:11:49

ez a Lola Versus tényleg olyan rossz, mint mondják?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása