aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézd, ki játszik majd a VII. részben! Zalaba_Ferenc
2013. november 19. 23:30:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Ugyan alig több, mint két év múlva itt a bemutató, egyelőre nem sokat tudni a VII. rész olyan alapvető elemeiről, mint a sztori, a karakterek vagy az azokat megtestesítő színészek kiléte. A nagy öregek (Hamill, Ford, Fisher) hol azt mondják, hogy ők bizony benne lesznek, hol meg azt, hogy még csak meg sem keresték őket, és egyelőre csak annyit tudni, hogy a film kvázi old school lesz.

Ma végre megtört a jég. Igaz, hogy nem rianás méretű áttörésről van szó, csupán kiderült, hogy R2-D2 biztosan feltűnik a színen, és valószínűleg nem (csupán) CGI-tálalásban, ugyanis két angol rajongó - Lee Towersey és Oliver Steeples - dolgozik rajta, akik évek óta foglalkoznak droidgyártással, és eme hobbit olyan magas színvonalon művelik, hogy Kathleen Kennedy producer felfigyelt rájuk, és meghívta őket az új produkcióba, hogy egy minden eddiginél profibb robottal álljanak elő. Vajh, lesz majd hely benne Kenny Bakernek is?

star_wars_episode7_r2d2.jpg

Címkék

sci fi casting george lucas sequel jj abrams staw wars

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr375644840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása