aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: untitled cameron crowe project (2014) Fata Richárd
2013. november 08. 11:50:00

Kategória: film 2 komment

Jövőbeni kedvenc mosómedvénk hangja, Bradley Cooper egy rövid időre megvált Jennifer Lawrence-től, hogy Emma Stone-nal és Rachel McAdams-szel romantikázzon Hawaiion (próbálj nem irigykedni...), Cameron Crowe egyelőre cím nélkül forgó új komédiájában, amelyben egy neves katonai szakértőt alakít, aki azért érkezik Hawaiira, hogy felügyelje egy katonai műhold fellövését és újra találkozzon egy régi szerelmével, ám végül egy tűzrőlpattant pilóta oldalán találja magát, akinek hatására elkezdi szabotálni saját projektjét, és aki iránt gyengéd érzelmeket kezd táplálni... A szereplőgárda további része is bizalomgerjesztő: Danny McBride, Jay Baruchel, Alec Baldwin, John Krasinski, Bill Murray, egy beszélő számítógép és a hawaii bennszülött mágia.

cameron_crowe_01.jpg

cameron_crowe_02.jpg

cameron_crowe_03.jpg

Címkék

comedy bill murray alec baldwin romance cameron crowe rachel mcadams emma stone bradley cooper jay baruchel john krasinski danny mcbride film kep film kep lesi filmkep filmkep lesi

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr675620536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Németh Barna 2013.11.08. 14:56:12

Amilyen szépen indult Crowe pályája, olyan közepesbe ment át. Ideje lenne, hogy visszatérjen a gyökereihez.

Wintermoots (törölt) 2013.11.08. 15:17:58

még jól is hangzana, ha nem lennének benne katonák.
mindenesetre jó eséllyel sikeresebb lesz (amerikában) mint rachel többi 13-14-es filmje (to the wonder, gyilkos vágyak, időről-időre, a most wanted man, every thing will be fine)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása