aeon flux

ready for the action now, danger boy?

star wars-hírek Zalaba_Ferenc
2013. október 11. 07:50:00

Kategória: film 4 komment

Annyi Star Warshoz kapcsolódó hírt írtam már, hogy gyakorlatilag kifogytam az intrókból, így a szokásos körítés helyett lássuk, mi van napirenden:

- Harrison Ford már nem annyira biztos abban, hogy játszana a VII. részben, habár a terelésnek köze lehet ahhoz, hogy Ford jelenleg a Végjátékot promótálja, melynek producerei nem biztos, hogy örülnének annak, ha Ford egy másik sci-fi franchise-t népszerűsítene (marginális hír: Ford még mindig azonnal benne lenne eaz Indiana Jones 5-ben);
- Saoirse Ronan (aki fénykarddal ment a meghallgatásra) után Michael B. Jordan (Az erő krónikája) is megerősítette, hogy beszéltek vele a VII. részről... no, de kivel nem?
- pletykák szerint küszöbön áll a szereposztás, a pontos bemutatódátum és/vagy cím bejelentése: erre talán kiváló alkalom lehetne a ma induló New York-i ComicCon;
- sőőőt, a pletykák odáig mennek, hogy a bejelentéshez egy trailer is csatlakozna, melyben nem más, mint Luke Skywalker tűnik fel;
- J.J. Abrams bocsánatot kért a túlzott lens flare-használatért, én pedig bocsánatot kérek a lens flare-t kritizálók nevében (köztük Abrams feleségével), amiért ilyen hülyeségeken rugóznak.

Címkék

harrison ford star wars sci fi casting pletykarovat jj abrams saoirse ronan

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr885562768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Gumby · http://biri.blog.hu/ 2013.10.11. 11:18:13

Ronan nem azt mondta, hogy úgy kellett tennie, mintha kivenne egy kardot egy táskából és megvizsgálná? Vagy kivett egyet egy táskából és megvizsgálta?

De nem a sajátjából, hanem a kezébe adták, a meghallgatás része volt.

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2013.10.11. 14:59:31

Saoirse Ronan-es az első jó hír, amit az új Csillagok háborújával kapcsolatban hallok :) Már ha ő kapta a szerepet persze.

Sardaukar Bashar 2013.10.11. 19:45:31

Én szerintem nyugodtan bocsánatot kérhet, hisz én szeretném látni a színészek arcát, miközben beszélnek, és nem árt, ha az akciókat sem takarja el egy óriási becsillanás...

homer006 2013.10.13. 19:08:38

Szerintem az egész filmért bocsánatot kérhetne, a lens flare viszont nem zavar:)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása