aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the invisible woman (2013) Németh Barna
2013. október 06. 11:19:00

Kategória: film 1 komment

Valami miatt kialakult az a kényszer a filmesekben, hogy egy híres író életét olyan modorban vigyék vászonra, ahogy az illető írt. Pont ezért volt megnyugtató azt hallani, hogy Ralph Fiennes inkább a klasszikusnak nevezhető BBC-kompatibilis eleganciát választotta A láthatatlan asszonyhoz, ami Charles Dickens haláláig tartó viszonyát mutatja be egy nála jóval fiatalabb nővel.

A film eredetileg 2014-ben debütált volna, de a torontói visszajelzések - különösen a színészekkel, ezen belül is Felicity Jones-szal kapcsolatban - arra ösztönözték a forgalmazót, hogy tartson a filmnek egy december végi, limitált Oscar-bemutatót. A trailer kosztümáradatát és az impozáns szobabelsőket látva azt hiszem nem kétséges, milyen irányban akarják majd értékesíteni a filmet, ha a színészkategóriák körül túl nagy lesz a tumultus.

Címkék

trailer drama ralph fiennes kristin scott thomas felicity jones

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr95553574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ungverjaland 2013.10.06. 22:41:30

Semmi extra, de amúgy nem néz ki rossznak.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása