aeon flux

ready for the action now, danger boy?

új színészek a bosszúállók folytatásában Zalaba_Ferenc
2013. október 04. 11:20:00

Kategória: film 21 komment · 1 trackback

Korábban már jeleztük, hogy Magneto fia, Quicksilver nem csak a jövőre bemutatandó X-Men: Az eljövendő múlt napjai című epikus műben (epikus, ha hihetünk James McAvoynak) tűnik fel, hanem a 2015-ös nyári moziévadot nyitó Bosszúállók-folytatásban is, ott viszont már húgával, Scarlet Witchcsel (Skarlátboszival?) együtt.

Sajnos a Fox és a Marvel között nem született crossover-megállapodás, így a karaktert a két filmben más színész fogja alakítani: az X-Menben Evan Peters (American Horror Story), és a legújabb hírek szerint a The Avengers: Age of Ultronban Aaron Taylor-Johnson, aki anno együtt szerepelt Petersszel a Kick-Ass első részében. És hogy a szálak tovább kuszálódjanak, filmbéli húgát, Scarlet Witchet Elizabeth Olsen játssza majd (a spoilerért köszönet illeti Samuel L. Jacksont), akivel Johnson együtt szerepel a jövőre bemutatandó Godzille-remake-ben.

Nem is olyan nagy ez a Hollywood, mi?

Címkék

joss whedon marvel casting bryan singer x men superhero aaron johnson the avengers elizabeth olsen

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr905551211

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.10.04. 11:52:07

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.04. 11:24:22

nem inkább kicsi. Néha az az ember érzése, hogy összesen egy tucat férfi meg nő van csak egész LA-ben...

Lennox 2013.10.04. 11:30:37

És mi van, ha a Godzilla crossover lesz? :O :D

Egyébként nagyon örülök, hogy ők is benne lesznek a csapatban. Két remek színész.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.04. 12:04:13

@Zalaba_Ferenc: értettem. :) (kivételesen).

Az utcsó mondat:

"Nem is olyan nagy ez a Hollywood, mi?"

Erre írtam, hogy nem, még annál is kisebb.;)

(értsd: sok sok filmnél feltűnik, hogy ugyanazok szerepelnek benne újra és újra).

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.10.04. 12:08:44

@doggfather: Nem egészen ezt írtad, de ennek így már van értelme. :)

mel gibson 2013.10.05. 08:56:05

az egyik legcoolabb crossover:
Ray Nicolette
(eddig senki nem vágta,a spanjaim sem,néha úgy érzem csak én ismerem:D)

Kovács Erzsébet 2013.10.05. 09:14:56

@doggfather: @Zalaba_Ferenc: Az mind semmi. Még az is megérne egy misét, hogy mostanában hogy rákaptak arra, hogy hollywoodi blockbusterekben brit (és egészen máshonnan jövő) színészeket szerepeltessenek. A Star Trek Into Darkness és Pegg, Cumberbatch, Alice Eve mintha csak az első fecske lenne.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.05. 10:56:22

@Kovács Erzsébet: nagyon vissza kéne emlékezni, hogy mikor volt az amerikai filmgyártás igazán amerikai. A nagy sztárok közül is sokan nem amcsik.

Kovács Erzsébet 2013.10.05. 11:30:11

@doggfather: Ez így van, de mostanában valahogy annyira kezd divatba jönni kimondottan "posh", iskolázott, színpadi, stb. brit színészeket blockbusterekbe tenni, hogy már az angolok is furcsállják. Pár napja olvastam egy Daily Mail (azt hiszem)-interjút Tom Hiddlestonnal erről, aki nem csak, hogy Etonba járt (Vilmos herceg iskolatársa volt), hanem Cambridge-ben kitüntetéssel diplomázott klasszika-filológiából.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.07. 10:19:33

@Kovács Erzsébet: azzal mondjuk nincs bajom, hogy igazi színészek vannak a filmekben, nem modellek, énekesek, vagy a jóképű/jótestű csaj/hapsi a sarki pizzériából/fitnessből.

Kovács Erzsébet 2013.10.07. 11:17:45

@doggfather: Nagyon egyetértek, de azért az mégiscsak különös, hogy az egyik műfaj (egyébként valóban nagyszerű jelenlétű) színészeit a másik műfajban foglalkoztatják. Már az sem volt evidens, hogy egy Shakespeare-rendező képregény-tömegfilmet csináljon, hát még, hogy nem-amerikai színészekkel tömi tele (Hemsworth is ausztrál).
Persze lehet, hogy erre is a sznobizmus a magyarázat, mint a Downton Abbey amerikai sikerére.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.07. 11:46:13

@Kovács Erzsébet: és az is milyen érdekes, hogy a tipikus képregényfilm rögtön érdekes testvérviszályos dráma lett, mert egy shakespeare rendező rendezte.

Legalábbis mindenki mondjuk úgy értékén felül kezeli a thort.

Kovács Erzsébet 2013.10.07. 11:51:36

@doggfather: Hm, ugye jól emlékszem, hogy te képregényes vagy? :-D
Én nem vagyok az, és nekem a Thor a legkellemesebb meglepetés volt a marveles stb. filmek közül. De tudom is, hogy Hiddleston játéka miatt, ami ugyanúgy "értéken felüli" volt, mint mondjuk Cumberbatché ebben a legutolsó Star Trekben.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.10.07. 12:04:07

@Kovács Erzsébet: az vagyok, de azért próbálom azt hinni, hogy helyén tudom kezelni a képregényfilmeket is. Hát a thorban semmi plusz nem volt. Semmi olyan, mint nolan batmanében, a vasember első részében vagy még lehetne sorolni.

Ugyan olyan tipikus képregényfilm volt, mint a pókemberek mondjuk. Mégis úgy emlegetik, hogy igen "felér" a marvel filmekhez.

(mondjuk ez a "felér" is csupán a bosszúállók, és az első vasember, a többi azért nem akkora durranás.)

Hidleston nem volt rossz, meg elismerem, hogy jóképű, de azért közel se lett olyan ikonikus ellenfél, mint ahogy kezelik.

Kovács Erzsébet 2013.10.07. 12:13:25

@doggfather: Jaj, hát szerintem se ikonikus, dehogy, azért ahhoz fiatal még (szerintem, meg a jóképűség is véleményes, de azért ja - nagyon vicces volt, mekkora sikoltozással fogadták a csajok azon a Comic Conon). Viszont a klasszikus képzettsége rendkívül jót tett a történet hitelességének (már nyilván az olyanok szemében, mint én, akik kívülről jöttek. Szóval aki nem képregényes, annak a számára Hiddleston igenis "felhúzta" az egyébként igen, átlagos filmet).
A Vasember szerintem nagy kivétel amiatt, hogy a főszereplő és a színész személyisége teljesen összeforrtak benne. Úgy is mondhatnám (én, a nem képregényes), hogy nem a Vasemberért ülök be a moziba, hanem Robert Downey Jr.-ért, ahogy a Vasembert alakítja.

Pikszi · http://afeketezongora.blogspot.com/ 2013.10.07. 12:52:17

@Kovács Erzsébet: Pedig azok a tinágerek tuti nem látták a Deep Blue Sea-ben, holott!

Kovács Erzsébet 2013.10.07. 13:11:43

@Pikszi: Húha, ez nagyon füllesztőnek tűnik.
Bevallom, én elég elfogult vagyok az ipse irányába, mióta felfedeztem, hogy egyetemista korában végigjátszotta Oresztészt ógörögül(!).

Kovács Erzsébet 2013.10.07. 13:39:51

@Pikszi: "Loki high as fuck..pretending to be a human and shit :D"
"i will watch it just because i love tom hiddleston"
"I hate her, made my Loki tear up. Hey look at that its 3 in the morning! It would have been best to not watch this movie cos now im gonna have a rough night or morning, gonna have bad dreams in Hiddles land"
Kommentek a YouTube-ról, a Deep Blue Sea előzetese alól. Úgy látszik, utólag csak idetaláltak azok a tinágerek. :-)

Pikszi · http://afeketezongora.blogspot.com/ 2013.10.07. 14:39:17

@Kovács Erzsébet: Szent ég :) Remélem, a Wallandert is kommentálták. És azt is remélem, hogy lesz ógörög Avengers-remake!

Kovács Erzsébet 2013.10.07. 15:06:47

@Pikszi: Ógörög Avengers-remake? :-) Nem hinném, a Titánok harca elég csapnivaló volt.
Belinkelném annak a cambridge-i előadásnak a felvételét a YouTube-ról, de sajnos elég rossz minőségű. Azért élmény lehetett ott ülni. Minimalista, modern díszletben adták elő eredeti nyelven (és ahhoz, mármint a nem anyanyelvhez képest nem is játszottak rosszul), de ha jól láttam, kivetítőn mutatták a fordítást is. Sajnos nálunk az ilyesminek már nincs hagyománya.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása