aeon flux

ready for the action now, danger boy?

termékbemutató + kicsomagolós videó: a nagy gatsby - díszdobozos változat (bd3d+bd+cd) Zalaba_Ferenc
2013. szeptember 13. 13:45:00

Kategória: bd 8 komment

A nagy Gatsby nagyot szakított a pénztáraknál: itthon kb. 140.000-en voltak kíváncsiak a hősszerelmes nagy mutatványára, amely Baz Luhrmann vezényletével igazi nagydráma kerekedett, melynek minden egyes képkockája egyéni és eklektikus, no meg vaskosan illusztrált látásmódról árulkodik. Szóval látni kell.

A nézelődést otthon is hamarosan folytathatjuk, ugyanis a film a jövő hét folyamán jelenik meg DVD-n, BD-n és BD3D-n. A kiadó jóvoltából ez utóbbit vizsgálhattam meg közelebbről.

bd3d_thegreatgatsby_620.jpg

A ProVideo különleges kiadványt ígért, és különleges kiadványt is kaptunk, legalábbis én nem tudok még egy olyan DVD/BD-megjelenésről, melynek slipcase-e úgynevezett bukrámból, azaz egy sajátos eljárással készült emiatt különleges textúrázottságú kartonanyagból állna, amely a régi, letűnt korok könyvborítóit idézi. Az alábbi kicsomagolós videóban (melyből utólagos engedelmetekkel kihagytam a dupla(!)celofán leaplikálását) láthatjátok majd, hogy nem spóroltak az aranyozással, de a díszes belbecs mellé gazdag tartalom is jár.

Lehet velem vitázni, de szerintem A nagy Gatsby kínálta idén a legkülönlegesebb 3D-t (no persze, a Gravitációt még nem láttuk), melyre mostantól otthon is rácsodálkozhatsz, no de ha csak 2D-s rendszerrel rendelkezel, ez a kiadvány akkor is jó eséllyel levesz majd a lábadról hála a pazar transzfernek és a fantasztikus (a mostanság megszokottal ellentétben egyáltalán nem agresszív, inkább tartalmas) hangkeverésnek. A 2D-s változaton túl a második korong több mint másfél órányi, magyar feliratos extrát kínál, melyben a rendező mellett a szereplők és egyéb stábtagok elmélkednek a korról (a divatról és a zenékről), a forgatásról és a film alapjául szolgáló klasszikust szerző Fitzgeraldról. Ezen kívül elkísérhetjed Tobey Maguire kameráját a kulisszák mögé, továbbá megnézhetsz négy vaskos kimaradt jelenetet (köztük egy alternatív befejezéssel) Baz Luhrmann magyarázatával.

A harmadik korongon pedig a teljes (14 számos) filmzenét találod, amely Jay-Z közreműködésével készült, és a 20-as évek stílusát keveri napjaink pop- és tánczenéjével. A filmhez hasonlóan a zene is túlburjánzó stuff. Lőttem néhány képet is a kiadványról, melyek persze nem stúdióminőségűek, de talán átadják a kiadvány vizuális megjelenését.

bd3d_thegreatgatsby_01.jpg

bd3d_thegreatgatsby_02.jpg

bd3d_thegreatgatsby_03.jpg

bd3d_thegreatgatsby_04.jpg

bd3d_thegreatgatsby_05.jpg

Címkék

drama leonardo dicaprio tobey maguire baz luhrmann limited edition romance provideo carey mulligan unboxing joel edgerton warner bd bd3d

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr895510762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trottervoltam 2013.09.13. 14:26:02

Az első mondatot olvasd el még egyszer!

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.09.13. 15:08:47

@Trottervoltam: Nem értem, mit izélsz, hisz teljesen értelmetlen volt az egész. :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.09.13. 15:30:18

tényleg elég szép lett a kiadvány.

freddyD 2013.09.13. 15:38:55

A feledés fémdoboznál is dupla celofán volt. Ráadásul a nehezebben feltéphető fajtából

Ez a kiadvány is elég csinos

Atkakukac1989 2013.09.13. 16:24:03

Valamiért eddig azt hittem, hogy nem sima műanyagtokban lesznek a lemezek, hanem ilyen kihajthatós megoldással, de ez legyen a legkevesebb gond.

Az egyik legszebb kiadás az évben, ez kétségtelen.

ungverjaland 2013.09.15. 15:10:44

Noha nem volt olyan film idén amit ennyire utáltam volna (najó, talán a Now You See Me), ugyanakkor ez a kiadás eléggé rendben van, szinte kedvem lett megvenni, pedig hát nem kéne.

Wintermoots (törölt) 2013.09.15. 18:30:08

@ungverjaland:

pedig ezek nem annyira utálnivaló filmek, hát tény hogy nem a legjobbak (próbáltam finom lenni), de ártani sem ártanak senkinek:)

ungverjaland 2013.09.15. 19:01:29

@Wintermoots: Jó, lehet, hogy az utálom túl erős kifejezés, ártani valóban nem ártanak. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása