aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: bad vibes (201?) Kollár_Bálint
2013. szeptember 09. 23:30:00

Kategória: film 1 komment

Szex, drogok, vérfarkasok - röviden így lehetne összefoglalni David Gebroe (Zombie Honeymoon) tervezett új filmjét, a Bad Vibest. A hatvanas évek pszihidelikus gőzeiből nem csak a főszereplők, hanem a szkriptírók szippanthattak, amit a hajtás után megtekinthető poszter mellett a történet is jelez.

A hatvanas években vagyunk, ahol épp a Sunrise Majesty uralja a listákat, a szabad szerelem igéjét hirdetve. A sikert sikerre halmozó frontember, Max Cassidy gyakorolja is a hitét, ami azonban balul sül el: egy groupie a tripper helyett a vérfarkaskórt adja át Maxnak. Ennek ellenére a bandavezér ahelyett, hogy kétségbe esne, gyorsan továbbadja a banda többi tagjának a fertőzést - egyedül barátnője, Cynthia marad ki a szórásból. Nem sokáig örülhet azonban ennek, mivel Max úgy tervezi, hogy egy 'kerületi 'bandák háborúja' keretében minden rajongójukat megfertőzi.

A SpectreVision ráadásul az Egy Amerikai Farkasember Londonban rendezőjét, John Landist ültette a vezetői producer székébe. A zenét pedig a pszihidelikus glo-fi stílus egyik ikonja, Ariel Pink szerzi majd, akit állítása szerint 'teljesen lázba hozott a hatvanas éveket a maguk nyers valójában megmutató szkript'. Várjuk!

rsz_bad_vibes_poster.jpg

Címkék

horror independent poster werewolf

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr695504149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.09.10. 08:29:22

pont akkora marhaságnak tűnik, hogy várja az ember. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása