aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj belépőt a kick-ass 2. premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2013. augusztus 14. 11:55:00

Kategória: film 5 komment

Kick-Ass és Hit Girl kénytelen újra felvenni a szuperhacukát (gondolom, nem annyira nagy duzzogva), mert az egykoron Vörös Köd névre hallgató ellenlábasuk egy egész antihős-hadsereg élén tér vissza, hogy elégtételt vegyen egyéni vállalkozó apja (értsd: maffiafőnök) korai haláláért. A minden bizonnyal mocskos szájú folytatás augusztus 22-én robban be a magyar mozikba, és a UIP Duna Filmnek és blogunknak hála most páros belépőt nyerhettek a film premier előtti vetítésére.

kick-ass2_620.jpg

Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni a következő kérdésre?

A nagyobb nyomaték kedvéért Vörös Köd új nevet választott magának. Mi ez?

A) Mutterbever
B) Bever-a-Muter
C) Bambi

A válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2013. augusztus 19-e, hétfő éjfélig! A tárgy legyen "Kick-Ass" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 5 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely augusztus 21-én, szerda este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek: ne vegyétek el a lila hajú, csúnyán beszélő kiscsaj tízóraiját, mert ti fogtok pórul járni!

poster_kick-ass2_hun.jpg

Címkék

jatek comedy jim carrey sequel superhero kick ass aaron johnson chloe moretz christopher mintz plasse

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr125460273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2013.08.14. 15:33:51

Red Mist a szuperhősneve, ez a mostani pedig a szupergonosz neve Chrisnek, ezért kellett új :)

sidek 2013.08.14. 16:03:01

Épp tegnap néztem meg újra az 1-et. Az egy katartikus film, de a 2.-nak nem sok jót szavazok. Gondolom erőltetett lesz, túlcsicsás és tele túlzásokkal. Ráadásul Hit Girl már jóval idősebb, így már nem lesz annyira különleges, hogy egy cuki-muki kis 11 éves veri le a gonoszokat.
Olyan jól le lett zárva az első rész, annyira felesleges a folytatás.
Amúgy meg aki kitalálta a nyomoronc magyar neveiket a szereplőknek... Hogy a Red Mist, mitől lett Vörös Pára azt nem tudom, mikor a mist az köd. A többiek neve meg végképp borzalom.

sidek 2013.08.14. 16:10:25

A trailet látva sajnos még annál is gagyibbnak tűnik, mint amire számítottam. Viszont az jó pont, hogy végre nem magyarították senki nevét, remélem nem csak a trailerben van így! És, hát igen, ahogy számítottam, Hit Girl karakterében, mint harcos, így már semmi báj nincs, hogy egy sima tinilánnyá érett. Számomra pont az adta meg az első rész mélységét, hogy egy ilyen kis pöttöm csaj hentel. Na mindegy, ez a 2. rész nem nekem készült....

syrok 2013.08.20. 12:11:53

A sorsolás/ emailban értesítés megtörtént már ?
5 percenként nézem a fiókot, és egyre jobban pánikolok. köszi a választ

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.08.20. 12:33:03

Sorsoltunk, és a nyerteseket e-mailben kiértesítettük.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása