aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: moderat - bad kingdom Angyalosi Ádám
2013. június 28. 20:11:21

Kategória: zene 3 komment

Négy évnyi (de egy örökkévalóságnak tűnő) várakozás után a Moderat - a Modeselektor és Apparat közös projektje - második lemeze már kajnyújtásnyira van. A szimplán csak Moderat II címre hallgató album augusztusi megjelenését most egy kicsit könnyebb (vagy talán még elviselhetetlenebb?) lesz kivárni, hiszen ma debütált a Bad Kingdom címre hallgató első single. Ha a dal hűen reprezentálja a korong hangzásvilágát, akkor úgy tűnik, ezúttal több, hangsúlyosabb vokálra számíthatunk, ugyanazzal a hűvös, kímért elektronikával kísérve, amely klasszissá és klasszikussá varázsolta a 2009-es debütöt.

Címkék

apparat modeselektor hallgatnivalo moderat

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr615382641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.28. 21:05:00

Nekem kicsit csalódás az új album, egyszerűen nem értem, miért majmolják több szerzeményükben is Burialt, mikor van saját hangzásviláguk, de azért vannak rajta ütős darabok, mint ahogy eme poszt tárgya is az. Állat a bass!

Angyalosi Ádám · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.29. 07:59:41

Ó, már elérhető a teljes lemez? Erről lemaradtam. Na mindjárt rámozdulok. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása