aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: jobs (2013) Németh Barna
2013. június 22. 08:57:00

Kategória: film 8 komment

Hogy őszinte legyek, másféle trailerre számítottam az Apple atyjának élettörténetéhez, de a csalódás pozitív irányú. Úgy tűnik Steve Jobs kap egy fiatalos, dinamikus, színészközpontú életrajzi filmet, és a látottak alapján Ashton Kutcher is kitesz majd magáért.

Címkék

trailer ashton kutcher

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr665373091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.22. 09:58:44

Alaposan átszabhatták ahhoz képest, mint mikor úgy volt, áprilisban kerül a mozikba. Az akkor megjelent pár kritika a földbe döngölte, beleértve Kutcher (nem)alakítását. Lehet, hogy újrafelvételek is voltak? Nem rossz ez az előzetes (nem is nagy szám), de mostanság is szembesülhettünk vele ugye, mennyire nincs összhangban egy jónak tűnő előzetes a kész termékkel. Ha dicsérik majd augusztusban, akkor biztosan megnézem, bármennyire is hidegen hagy a témája... elvégre A közösségi háló témája is hidegen hagyott, aztán a film meg 10/10-es lett nálam.

TomPowell25 2013.06.22. 10:12:33

Háát, nem tudom. Én ezzel se lettem meggyőzve. Amolyan tipikus életrajzi filmnek tűnik, hullámhegyekkel meg völgyekkel. A Sorkin féle Jobs mozira inkább kíváncsi vagyok... már ha elkészül egyszer.

ungverjaland 2013.06.22. 13:01:06

Ez alapján nekem végképp elment a kedvem attól, hogy ezt a filmet megnézzem. A Sorkin féle sokkal érdekesebbnek tűnik. Amögött legalább van egy érdekes koncepció.

_renton 2013.06.22. 13:58:10

Azért egy traileren belül kétszer fogvicsorítva drámaian összerogyni, az már erőteljesen Hollywood. :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.23. 09:20:38

hát valahogy engem ezek a szilíciumvölgy lovagok olyan szinten hagynak hidegen, hogy az nem kifejezés.
A facebook filmet se láttam még a mai napig, és ennek a trailere se győzött meg arról,hogy látnom kell valaha.

zsóka_eszter 2013.06.23. 15:16:49

@doggfather: az úm. Facebook-filmet nézd csak meg, pozitív csalódás, Garfield különösen
voltak előítéleteim, a társadalmi elvárások ellenére a mai napig nem élek vele (tehát kvázi nem létezem), de csak háttér az egészhez

Kutcher színészet c. alatt művelt időtöltése viszont nem hiszem, hogy elég, hogy elvigye ezt a filmet, a Sorkin-féle adaptáció egyelőre engem is jobban érdekel

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.06.23. 16:03:08

@doggfather: @zsóka_eszter: Szerintem egyáltalán nem nagy szám a "Facebook-film", mondjuk Fincher jó munkát végzett vele, ill. Garfield (meg Timberlake) tényleg jó benne, de egyáltalán nem érzem azt, h veszítettem volna valamit, ha kimarad az életemből.
Hozzáteszem, egy életrajzi filmet nem láttam, amivel ne lettem volna így, szóval lehet, h bennem van a hiba, ugyanakkor ebből kifolyólag ez a Jobs sem érdekel.
Amúgy régebben készítettek egy filmet a Jobs-Gates vetélkedésről, abban asszem Noah Wyle játszotta Jobs-ot, ha valaki emlékszik rá. És ahogy emlékszem, abban azért nem tömjénezték annyira a figurát, mint itt, gyakorlatilag egy utolsó suttyó volt, nem zseni.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.24. 08:06:10

@zsóka_eszter: nem állítom, hogy nem jó, csak a témája, illetve az életrajz alapja, az ember valahogy nem hoz lázba. Se itt se ott.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása