aeon flux

ready for the action now, danger boy?

bond 24: van az a pénz? Zalaba_Ferenc
2013. május 29. 07:34:00

Kategória: film 10 komment

Az elmúlt napokban gyorsabban cserélt gazdát a soron következő James Bond-film rendezői széke, mint Taylor Swift szokta a pasikat: bő egy héttel ezelőtt még arról tudósítottunk, hogy felajánlották Christopher Nolannek a filmet, de mielőtt normálisan összetehettük volna a két kezünket, hogy "úgy legyen", a Variety lehozott egy listát azokról a direktorokról, akikkel a Bond 24-ről beszélgetnek, és Nolan nem volt köztük. Hogy Nicolas Winding Reefnnel, David Yatesszel, Ang Lee-vel, Tom Hooperrel és Shane Blackkel meddig jutottak a tárgyalásban, azt nem tudom, de a Deadline legutóbbi jelentése szerint Sam Mendes talán mégis elvállalná a film rendezését.

Történt az, hogy Mendes ugyan már kifejezte érdeklődését az új film iránt, de már elkötelezte magát két színházi darab (a Charlie és a Csokigyár és a Lear király) iránt, s mint tudvalévő, az Amerikai szépség rendezője elsősorban színházi rendezőnek tartotta magát - milliárdokat kaszáló Bond-filmek ide vagy oda -, így a Bond-projekttel haladni vágyó Barbara Broccoli és Michael H. Wilson producerek kénytelen voltak pát inteni. Aztán később kiderült, hogy amúgy se sanszos, hogy a Bond 24 2016 előtt elkészülhetne, így a producerpáros a fentiekben említett körök lefutása után/mellett ismét elővette Sam Mendest, aki a hosszabb időkeretnek (és gondolom, a második körben felajánlott nagyobb gázsinak) hála immáron talán már nem mond nemet.

S miért is mondana? Ő maga mondta, hogy van ötlete a folytatásra, melyet a Skyfallt jegyző és a folytatást is szövegező John Logannel találtak ki, két és fél évnek pedig elégnek kell lennie arra, hogy tovább vájkáljanak az idővel könyörtelen gyilkológéppé tompuló James Bond múltjában.

Címkék

bond daniel craig sam mendes director spy movie brit flick

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr975331623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomPowell25 2013.05.29. 08:37:53

Ez a csiki-csuki kezd már nevetséges lenni, ami itt Mendes körül forog. Először kijelenti, hogy nem akar többet Bond filmet rendezni, aztán 75%, hogy mégis ő rendezi, aztán mégse, de talán egyszer mégis, aztán most ez.

Egyébként Michael G. Wilson az, nem H.:)

Drakeamarth 2013.05.29. 09:21:58

Jó hír is, meg nem is. Mendes elkészítette a tőle telhető legjobb Bond filmet, jobban örülnék ha tovább adná a stafétabotot, lehetőleg ne egy Marc Forster kaliberű birkaterelőnek.

ungverjaland 2013.05.29. 09:27:03

Remek. Amúgy annyira nem meglepő, szerintem amint befejezte a Skyfall-t, akkor tényleg érezhette úgy hogy soha többet nem akar ilyen kaliberű filmet rendezni, de most hogy van rá rendesen idő talán már sokkal kedvezőbb a helyzet. Ha jó lesz a forgatókünyv, akkor hajrá, én mindenesetre nagyon örülök neki. Nicolas Winding Reefn, David Yates, Ang Lee, Tom Hooper és Shane Black közül engem egyik sem izgatna különösebben, különösképpen Yates, akinek az utolsó HP filmeket sikerült elbasznia, ill. Tom Hooper, akitől a Nyomorultak után én soha többet nem akarok semmilyen filmet nézni.

szkristof92 2013.05.29. 09:32:48

Öregem döntsék már el, hogy akkor most Mendes vagy nem. Ha nem akkor leginkább Ang Lee-t látnám a rendezői székben, hisz ő zseniálisan jól tud különböző zsánerek között mozogni.

Sütemény1975 2013.05.29. 10:33:07

az előző rész után, már szinte nem is várom a következőt. főleg ha megint előállnak egy bardem féle "főgonosszal"

ungverjaland 2013.05.29. 11:20:36

@Sütemény1975: Nem tudom, mi volt a gond Javier Bardem karakterével, mert az átlagos Bond gonoszhoz képest nagyságrendekkel izgalmasabb személyisége és motivációja volt. Ráadásul nem valószínű, hogy a közeljövőben újra egy Bardem-kaliberű színész kapná a főgonosz szerepét.

Szarvashiba20 · www.mediagerilla.com 2013.05.29. 17:27:03

Pedig a Nolan jó lett volna, most jöjjön inkább Snyder, az acélemberben így is jók voltak

mediagerilla.com/kinek_az_acelembere/

homer006 2013.05.29. 18:07:46

A gond az hogy Nolan nem igazán tud akciót rendezni, egy Bond filmnél meg ez igen fontos lenne. Úgy hogy örülnék ha nem ő rendezné a kővetkezőt.

disfear 2013.05.29. 20:25:08

Egyet kell értsek a cikk címadásával...valszeg nemrégiben érkezhetett meg neki a csekk az előző bevételeiből:)

Jester. 2013.05.30. 12:32:15

Martin Campbell is jöhetne. Már kétszer bevált.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása