aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tényleg megvan spielberg következő filmje Németh Barna
2013. május 02. 23:33:00

Kategória: film 5 komment

A múltkori vicc után komolyabbra fordult a szó és Steven Spielberg bejelentette, hogy a következő rendezése az American Sniper címet viseli. A film az Egyesült Államok leghatékonyabb tengerészgyalogosáról szól majd, aki legalább 150 emberrel végzett pályafutása során. A film Chris Kyle, Scott McEwan és Jim DeFelice American Sniper: The Autobiography of the Most Lethal Sniper in U.S. Military History című könyve alapján készül, melynek jogai egy évvel ezelőtt kerültek Bradley Cooper produkciós cégéhez, amiből könnyen kitalálható, ki alakítja majd a főszerepet.

American-Sniper-The-Autobiography-of-the-Most-Lethal-Sniper-in-U.S.-Military-History-Book-Cover.jpg

Címkék

spielberg bradley cooper filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr995263135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csgergo 2013.05.03. 10:02:53

Megint háborús pátosz? Jaj, de jó lesz nekünk...

Németh Barna 2013.05.03. 10:15:13

@danialves: Egyelőre biztos. Az a hír járja, hogy emellett még egy Gershwin-életrajz volt a másik fő esélyes, de ő inkább háborúzni akart.

K. Kálmán 2013.05.03. 10:40:02

Így elsőre nem tűnik egy spielberges témának, háború ide vagy oda. Nemrég láttam a TV-ben egy kisfilmet Chris Kyle-ról, a figura nem épp egy tipikus Spielberg-hős.Persze azért kíváncsi leszek rá, mit hoz ki ebből a szakállas.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.05.03. 12:08:25

Egy bizonyos Coughlin könyvét olvastam egyébként, aki szintén mesterlövész volt (Szomáliában, ill. Irakban szolgált), nála voltak érdekes dolgok, pl. h hogyan lőtték halomra a civileket az egyik ellenőrzőpontnál, csak mert fogalmuk sem volt, h melyik lehet terrorista.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása