aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: the east (2013) Fata Richárd
2013. április 26. 10:50:17

Kategória: film 4 komment

Ahogy azt már az első előzetes kapcsán is hangsúlyoztuk, Brit Marling nevét érdemes mihamarabb megjegyezni. Az amerikai függetlenfilm Jeanne d'Arc-ja az immár egész komoly előzetes elvárásokkal övezett és egész komoly színészgárdát összegyűjtő The East-tel igyekszik megfejelni tavalyelőtti áttörését – a Felettünk a Föld sci-fi allegóriája és a szektás-beépülős Sound of My Voice után Marling alkotótársa ismét ez utóbbi film társíró-rendezője, Zal Batmanglij, és a történet is rendkívül hasonló, még ha a kontextus merőben más is: ismét egy karizmatikus vezetővel bíró alternatív csoportosulásba épülhetünk be.

the_east_poster.jpg

Címkék

trailer thriller independent poszter sundance ellen page patricia clarkson alexander skarsgard brit marling

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr595247770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ungverjaland 2013.04.26. 11:13:08

"Az amerikai függetlenfilm Jeanne d'Arc-ja". Ez elég talaló kifejezés. :) Én Brit Marling-tól minden nagyon bírtam amit eddig láttam, a Sound of My Voice-ot különösen, Zal Batmanglij minden új filmjét nagyon fogom várni mostantól. Amúgy a plakát sajnos ritka ronda lett, nem tudom miért kellett mindent kékre színezni.

zsóka_eszter 2013.04.26. 13:47:58

szeretem ezt a csajt, viszont az isten szerelmére, ellen page-et lője már ki valaki az űrbe

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása