aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 16. hét) Takács Máté
2013. április 18. 08:10:00

Kategória: film 5 komment

Mi lehet ijesztőbb? London külvárosában élni, Lindsay Lohan mellett ébredni, rossz kocsiba szállni vagy ha törlik minden adatunkat? Most mindebben részünk lehet, meg még egy kis kalandozásban is. Heti bemutatók.

scary_movie_5.jpg

  • 360. Fernando Meirelles olyan színészeket pörget meg a tengelyük körül ebben az életút-keresztezős drámában, mint Rachel Weisz, Jude Law és Anthony Hopkins. Háromdés szemüveg helyett szögmérőt vigyünk. Feliratos, 110 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • Horrorra akadva 5. (Scary Movie 5). Mi lehet viccesebb annál, ha Charlie Sheen beveri a tökeit az ajtófélfába? A válasz hossza rémisztőbb, mint rájönni, hogy Zuckeréktől már csak 5%-os RT-re futja. Feliratos, 86 perc, Forum Hungary. 16 éven felülieknek.
  • Ill Manors - Rázós környék (Ill Manors). London külvárosában az élet nem fenékig tejfel, hanem fenékig heroin. Mennének inkább ezek is szesztolvajnak! Az ultrarealista filmet több brit filmes díjra is jelölték. Feliratos, 121 perc, Mozinet. 18 éven felülieknek.
  • Likvidálva (The Expatriate). Aaron Eckhart személyi adatait kitörlik, de első útja mégsem az okmányirodába vezet, mert rá kerül a célkereszt. És most nincs itt a Batman. A fővárosiak legfeljebb a videotárban keressék, moziban látható ellenben a héten Debrecenben, Gyöngyösön, Kazincbarcikán, Mohácson, Kecskeméten, Szentesen, Bölcskén és Pakson. Feliratos, 100 perc, ADS Service. 16 éven felülieknek.
  • Pokoli futam (Vehicle 19). Paul Walkernek nem elég évi egy kiadós száguldás, ezért mielőtt halálos iramba kapcsolna, még törleszt egy utat a patásnak. De az is lehet, hogy a magyar cím képletes. Eredeti nyelven a Cinema City Aréna, Debrecen és Győr játssza. Szinkronizált, 82 perc, Big Bang Media. 12 éven felülieknek.
  • Tad Jones csudálatos kalandjai (Las aventuras de Tadeo Jones). Ebben a térhatású rajzfilmben egy építőmunkás hirtelenjében kalandorszerepben találja magát, és talán még ládákkal meg kelyhekkel babráló névrokonát is lepipálja. Spanyolországban vaskos kasszasikert és kritikai elismeréseket (három Goya-díj) tárt fel magának. Látható 2D-ben is. Szinkronizált, 90 perc, Parlux Entertainment. 6 éven felülieknek.

    Szerdán éjfélkor már látható a Vasember 3. több budapesti moziban.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

360_hun_poszter.jpg

Címkék

comedy animation lindsay lohan mozinet parody charlie sheen jude law forum hungary drama action aaron eckhart rachel weisz anthony hopkins paul walker fernando meirelles parlux eurocinema magyarvalosag children movie brit flick big bang media vertigo media heti bemutatok ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr215232605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ungverjaland 2013.04.18. 09:48:57

Ezek közül csak a 360 érdekelne, de arról meg nagyon nem pozitív kritikák születtek, szóval valószínűleg kihagyom.

Spawn85 2013.04.18. 10:47:40

A Scary Movie 5-öt láttam múlt héten, igazából semmi extra, egy-két jó poén azért akadt benne.

Az Ill Manors angol barátaim szerint nagyon jó film lett, sajnos nem láttam, majd pótolom valamikor. (Itt Angliában már nem játsszák a mozik.)

De a 360, a The Expatriate meg a Vehicle 19 is érdekesnek hangzik így sztori alapján.

freddyD 2013.04.18. 18:10:23

Az A.C.A.B. premierjéről tudni valamit? Port.hu-n eltűnt, holott mintha mára lett volna meghirdetve anno...

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2013.04.18. 20:03:13

@freddyD: A jövő hétre, és most csakugyan nem látni sehol, de ha jól rémlik, a Vertigo filmje, márpedig ők azért bemutatnak mindent, még ha tolódik is. Elvégre, a 360 is tavaly ősz óta volt napirenden...

freddyD 2013.04.19. 06:21:22

@Takács Máté: Köszi :) Akkor még van remény

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása