aeon flux

ready for the action now, danger boy?

mégsem nolan istápolja majd az igazság ligáját Zalaba_Ferenc
2013. április 11. 22:24:00

Kategória: film 11 komment

A magát őrületesen bennfentesnek valló Latino Review tévedett, amikor azt állította, hogy Christopher Nolan átvette a DC-filmek felett az irányítást, és az Igazság Ligája is az ő tálalásában érkezik majd. Az Entertainment Weeklynek adott interjújában Jeff Robinov, a Warner Bros. elnöke ugyanis tagadta, hogy Nolannek bármi köze lenne a JLA-filmhez: kurta válaszával azt a pletykát is lecsapta, hogy Christian Bale ebben a filmben visszatérne Batmanként. Nolan jelenleg az Interstellaron dolgozik, méghozzá csak és kizárólag azon.

Ugyanakkor Chris Roven, Az acélember producere annyit elárult, hogy a nyáron érkező film hangulatában és hangvételében megágyaz majd a következő filmeknek, mi több, ezúttal egy olyan világot építettek fel, amelybe más hősöket is be lehet majd vezetni.

Oké, de kiket és mikor? Ugye már idén nyáron?

Címkék

superman batman christian bale justice league christopher nolan superhero dc comics

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr75217704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.04.11. 22:29:07

Én örültem volna, ha Nolan keze benne lenne a dologba, mert akkor nagy eséllyel jól jönnénk ki belőle, de így iszonyat nagy lesz a kockázat, hacsak nem kapja meg Snyder a rendezői feladatokat, mert talán ő még tudna mit kezdeni az alapanyaggal.

A Superman nem csak önmagában kell, hogy nagyot üssön, hanem, hogy tényleg elindítson egy DC lavinát, aki persze nem dönti romba a dolgokat.

Gőbölös Ákos · http://filmek.kepregeny.net 2013.04.11. 22:51:43

...éééés mindemellett lenyilatkozták, hogy a MoS-ben semelyik más hős nem tűnik fel a DC univerzumból. *Meh*

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2013.04.11. 23:48:32

Bár tény, hogy Nolan kezében jó kezekben lenne a projekt, mégis úgy gondolom, hogy aprópénzre váltaná a tehetségét. Az Interstellar után szerintem rendezhetne végre egy Bond-filmet, a 25. amúgy is megérdemelne egy értő rendezőt. A lényeg, hogy azt csináljon, amit szeretne, mert akkor lesz belőle jó film.

A DC univerzumnál kezdhetnének magukkal valamit, ott is van jó pár kiaknázatlan szuperhős, a Marvelnél már lassan a Senkisemismeriman-ből is lesz 3 film.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.04.12. 00:01:48

a DC-ből egy Flash filmnek örülnék igazán. A többi csak ráadás. csúcskategóriás Batman van, valószínűleg a Superman se lesz rossz, és ezek után jöhetne Flash. Őt amúgy is nagyon sokan szeretik.

Creativ3Form 2013.04.12. 00:04:25

@lisztes: Hát, kérdés, hogy a Bondnál megadnák neki azt a szabadságot, amit az utóbbi években minden filmjénél. Értem ezalatt ugye a forg- könyv írását a tesójával, producerkedést stb. stb. Persze rendezett már olyan filmje, ami nem saját sztori, de akkor "kis iskolás" volt még. Plusz a Sötét Lovag trilógia, valamilyen szinten az ő James Bondja. De persze ettől még vevő lennék rá, főleg amióta tudom, hogy a kedvenc Bond filmje az Őfelsége titkosszolgálatában, ami az egyik legjobb a szériában. :-D

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2013.04.12. 10:49:55

Mondjuk Nolan meg 2012-ig csak és kizárólag a TDKR-en dolgozott, aztán valahogy mégis futotta az idejéből a Man of Steel írói meg produceri teendőire.
Szóval nem igazán látom, az Interstellar hogy zárná ugyanezt ki a JL kapcsán.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.12. 11:52:52

egy percig se gondolta senki komolyan, hogy ő fogja csinálni...

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2013.04.12. 12:04:52

ez egyre izzadságszagúbb

szerintem a Warnernek hagynia kellene ezt a szarakodást, és belecsapni a lecsóba, ami azt jelentené, hogy fordítva építik fel az Igazság Ligáját, megcsinálják a Superman után a filmet, ott felvezetik 5-10 percben a karaktereket, és csinálnak valami ütős borongósabb storyt

aztán ha a film bejött, mindenki megkaphatja a maga háttérfilmjét, jelenleg ennek látom a legtöbb értelmét, minthogy tíz év múlva esetleg majd lesz valami, elvégre ez működött a Watchmenben is,márpedig az jóval filozofikusabb, meg bennfentesebb képregény mint a DC bármely issueja

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2013.04.12. 12:13:40

@scal: "elvégre ez működött a Watchmenben is"

Produceri szemmel nézve nem működött, hiszen a film nem hozta be amcsiországban, amibe került... És bármilyen jól is sikerült a Watchmen-film, ez az út pénzügyi szempontból koránt sem tűnik kikövezettnek.

Kántor Mihály 2013.04.13. 16:18:31

“We’ll announce something in the next several weeks that will hopefully position the DC characters and the movies we’re going to be making,” Robinov said.

végre! egy stúdiónak az dolga, hogy filmeket csináljon.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása