aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 7. hét) Takács Máté
2013. február 14. 07:33:00

Kategória: film 2 komment

Életek, lények, remények. Heti bemutatók.

beautiful_creatures_small.jpg

  • Die Hard - Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard). Moszkva nem hisz a könnyen adott életeknek: John McClane-nel hazájában már senki nem kezdene ki, így ötödik kalandjában az orosz fővárost forgatja fel (melynek dublőre Budapest). Az életnél csak a mozijegy drágább, ha figyelembe vesszük, mit is kapunk a pénzünkért. Szinkronizált, 98 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Lenyűgöző teremtmények (Beautiful Creatures). Ebben a világpremier Alkonyat-verzióban a fiú helyett a lány az emberen túli teremtmény, s vámpír helyett boszorkány. Izgalmas, izgalmas. Szinkronizált, 124 perc, ProVideo. 12 éven felülieknek.
  • Szép remények (Great Expectations). Ezúttal Mike Newell táplálta a címbelieket, mikor belefogott Dickens adaptálásába; a visszajelzések alapján meg is maradtak azoknak. A főszerepben a Hadak útján és a Most jó hőse, Jeremy Irvine. Látható a Corvin, a Művész, a Puskin és a Toldi mozikban. Feliratos, 128 perc, Big Bang Media. 12 éven felülieknek.


    Te mit nézel (meg)?

    (hazai bemutatónaptár 2013)

poster_diehard5_03_hun.jpg

Címkék

fantasy bruce willis die hard drama action mike newell intercom romance adaptation provideo magyarvalosag big bang media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr545079701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.02.14. 07:58:26

Menjetek a MOM-ba dájhárdozni, hátha nem tűnik olyan szociopatának a bazmegező McClane meg a gorillahanggal felvértezett fia.

TomPowell25 2013.02.14. 08:54:42

Belegondolva megmosolyogtató, hogy egyszerre John McClane és Simon Gruber verseng a nézők kegyeiért. Mondjuk minőségben szerintem mindkettő a startnál elvérzik, de a rajongóknak hála majd drágán adja a franchise életét.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása