aeon flux

ready for the action now, danger boy?

rajongóknak jelentem, az igazság ligája létszáma... Cseh Dániel
2013. január 25. 18:55:00

Kategória: film 13 komment

A Latino Review arról számolt be, hogy, bár a Justice League film rendezővel, startpisztolylövéssel és tervezett bemutató dátummal még mindig nem rendelkezik, főhőseinek névsora már ismert. A Warner láthatóan biztosra akart menni, ugyanis az öt fő karakter, akikre a film fókuszálni fog a következők: Batman, Superman, Green Lantern, Flash és Wonder Woman. Ha minden igaz, Darkseid nadrágját fogják majd csúnyán kiporolni, és elképzelhető, hogy Martian Manhunter, Hawkman és a Family Guy epizódokban rendszeresen szénné alázott Aquaman is tiszteletét teszi kisebb szerepekben. Várhatóan a Man of Steel fogadtatása fog választ hozni a legtöbb kérdésre, és mivel minden esélye megvan rá, hogy hatalmasat kaszáljon, a Warner gyaníthatóan megadja a zöld lámpát a Zöld Lámpásnak, és társainak.

Nem ígérjük, hogy eljuttatjuk a Warner és a DC fejeseihez az összegyűlt véleményeket, de szerintetek hogy lehetne a legtöbbet kihozni ebből a projektből, ami a Marvel felfogásával ellentétben egy össznépi bulival indulna, hogy később egyéni akciókra fókuszáljon? Szerepeljen a filmben Henry Cavill, Joseph Gordon-Levitt és Ryan Reynolds vagy felejtsünk el mindent, és legyen ez egy független univerzum, kezdő, fiatal színészekkel, Happy Meal menü-kompatibilis felfogással? Egyáltalán, van bármi esélye akár csak egy hasonló kritikai és anyagi sikerre vergődnie a DC legendás válogatottjának, mint a Marvel titánjainak? És ti kire bíznátok a rendezést? (J. J. Abrams, ha egy mód van rá, ne szerepeljen a tippek között, szerencsétlennek valamikor aludnia is kell.)

js.jpg

Címkék

superman comics batman justice league dc comics

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr775043754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.25. 19:00:24

5nél több szereplő nem is kell elsőre.

SoulMiner 2013.01.25. 19:09:03

Hát jó lenne valami friss dolgot látni, ezért egy olyan rendező lenne a legjobb, akinek eddig köze sem volt a szuperhősökhöz. Lehetne akár európai is...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.01.25. 19:17:12

@SoulMiner: hú de kicsi esélyt látok erre.
Sajnos teszem hozzá, mert lehet jól sülne el.

Lord Picard · https://jphungary.blog.hu/ 2013.01.25. 19:28:15

Seth MacFarlane? :D Am csak viccelek (vagy nem?) :D Biztos, hogy a Warner biztonsági játékot fog játszani, és inkább olyanra bízzák, aki ha nem is a képregényfilmekben, de blockbuster filmekben már bizonyított. Ha nagy siker lesz az Acélember, akkor szerintem Snyder esélyes lehet a rendezői posztra.

A szereposztást hirtelen így tudom elképzelni (semmi képregényes előéletem nincs, csak a filmek):

Batman - sajnos biztos nem Joseph lesz, ide egy dúsgazdag, kicsit arrogáns Bruce Wayne kell majd (a'la Tony Stark), úgyhogy új arcot fogunk látni. Egyelőre ötletem sincs, ki lehetne jó választás. Wahlberg?

Superman és a Zöld Lámpás egyenlőre ugye adott...

Flash Gordon - korábban pletykálták Affleck-et, nem is lenne szerintem rossz választás. Persze csak ha Sam J. Jones nem vállalja :DD

Wonder Woman - Mila Kunis?

Aquaman - Channing Tatum, valahogy olyan butának tűnik a srác, és a karakter is nekem (bocsi rajongók) :D Vagy annak lenne jó, aki a fenti képen a bal szélen van, a "cuki" aranypikkelyes izompólóban :D

disfear 2013.01.25. 19:39:10

Hát..oké na nézzük igy tlaán van esély:
Ha Del Toronak bejön a Pacific Rim..akkor legyen Ő Aquaman..vagyis a rendező:) Esetleg Duncan Jones.

Superman - Cavil
Batman - Levit vagy...Jim Caveziel
Wonder Woman - Sarah Shahi..D de tényleg
Green Lantern - Idris Elba
Flash - Chad Michael Murray

Euronymous 2013.01.25. 19:43:56

5,max 6 fő karakter bőven elég kell hogy legyen.
@Lord Picard Csak simán Flash Gordon az teljesen más tészta.

disfear 2013.01.25. 19:44:44

Alternativ változat:

Rendező: Seth McFarlane

Superman: Channing Tatum
Batman: Rainn Wilson
Wonder Woman: Zooey Deschannel
Green Lantern: Bradley Cooper
Aquaman: Richard Ayoade

Galactus..vagyis Darkseid: Steve Carrel

Cseh Dániel · http://aeonflux.blog.hu/ 2013.01.25. 20:31:31

Válaszolok magamnak.

A legkevésbé sem tartom jó ötletnek már magát a filmet sem, ezt gyorsan leszögezném. A DC Comics égisze alatt két karakter van, akire érdemes filmet áldozni, az egyikből most hozta ki a legtöbbet Christopher Nolan, a másik egyelőre egy rajzfilmsorozatban hozta a legjobb formáját, de ez reményeim szerint megváltozik a nyáron.

De ha már el kell készülnie, én mindenképpen öt újoncot keresnék a főszerepekre, pofátlanul fiatalokra bíznám az egészet, könnyed, de nem bohóckodó, amolyan The Avengers szerű hangvétellel.

Bár nagyon kedvelem Levitt játékát, nem keverném egy lezárt univerzum figuráit ezzel, ahogy azt sem hiszem, hogy Cavill és Reynolds kell ebbe a filmbe. Szerintem a Warner és a DC közös sztoriját innentől két szálon kéne szőni, de ez nyilván olyan bátor (ostoba?) és kockázatos döntés, hogy nem lesz igazam.

Cseh Dániel · http://aeonflux.blog.hu/ 2013.01.25. 20:34:54

A rendezőt majdnem kifelejtettem; a fenti ötletet támogatom, importáljunk egy rendezőt az öreg kontinensről, akár olyat, aki már bizonyított (Refn, Alfredson, Ovredal, Oplev, stb.), vagy olyat, aki még csak a hazájában ismert.

Ferenclabda 2013.01.25. 20:48:35

A rendező legyen Rian Johnson. Az ő látásmódjával valami igazán újat és egyedit lehetne kihozni ebből a műfajból.
Még Darren Aronofsky-t is eltudnám képzelni.
Semmiképp nem tartom jó ötletnek, hogy a DC majmolja a MARVEL-t.
A színészek:
Superman-Henry Cavill
Green Lantern-Ryan Reynolds
Batman-Karl Urban
Flash-Ben Foster
Wonder Woman-Gina Carano
Ők öten az első felvonásra bőven elegek is lennének.

Llew 2013.01.26. 11:13:45

Szerintem Henry Cavill és Ryan Reynolds maradhatna, de a Nolan-féle Batmant megtartanám külön univerzumnak és egy új idősebb (akár a fent említett Jim Caveziel által játszandó) Batmant adnék a csapathoz, aki később sem feltétlenül kapna külön filmet. Wonder Womanre talán Jessica Biel, Flash meg nekem tök mindegy.

Darkseidhez viszont nagyon nem happy meal film kéne, hanem valami a korhatár mentes kategóriába még azért beillő, de durva, sötét és tragédiával teli.

Rendező Joss Wheadon. Jól kezeli a sok karakteres sztorikat, és érti a rajongókat is. Ja, hogy a másik oldalon van. Abrams alapján ez nem tűnik kifogásnak. Egyébként passz, majd meglátjuk az Acélembert, aztán talán akár Snyder is.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.01.26. 13:01:23

Rendezze Danny Boyle. Bond-stílusban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása