aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: magyar tűzgyűrű-előzetes Zalaba_Ferenc
2012. december 14. 13:27:37

Kategória: film 10 komment

Tűzgyűrűnek hívják azt a csendes-óceáni régiót, ahol számos működő és szunnyadó vulkán található, és amely számos kisebb-nagyobb földrengés kiindulópontja. Ebben a régióban nyílik meg az a hasadék, egy dimenziókapu, ahonnan gigantikus szörnyek (kaiju-k) másznak elő, hogy kissé elegyengessék a földfelszínt, városokat tüntessenek el és hasonló nyalánkságok. Ez emberiség ezt nem hagyhatja annyiban: gigászi robotokat, pontosabban emberek által irányított mechákat épít, és szembeszáll az invázióval. 

Guillermo del Toro régóta nagy rajongója a másik dimenzióból érkezett gigászi entitásoknak (ilyesmikkel már a Hellboyban is találkozhattunk), és a jövő nyáron érkező Tűzgyűrűben végre kiélheti magát. Az InterComnak hála a film szinkronizált előzetesét nálunk nézhetitek meg először, méghozzá mindjárt HD-ben.

Hivatalos szinopszis: Amióta ember él a Földön, mindig félt attól, hogy egyszer ellenséges idegenek érkeznek a végtelenből: de mindig azt hitte, hogy az ismeretlen gonosz a csillagok közül bukkan majd elő. Pedig a Csendes-óceán alatt megnyíló kapu volt az, melyen keresztül gonosz óriásszörnyek támadtak ránk, hogy megszerezték a világunkat. Az ellenük folytatott háború során milliók haltak meg, és az emberiségnek már nincs hátországa és kimerültek a tartalékai.

Egy különleges fegyvernek hála a Föld régi lakói mégis kapnak egy utolsó esélyt. A hatalmas gépezeteket több pilóta irányítja, agyukat neuronhidakkal kapcsolják össze. Ám még ez is kevés. A seregből rég elbocsátott pilóta (Charlie Hunnam) és egy az első vonalban még kipróbálatlan újonc (Rinko Kikuchi) azonban elindít egy olyan harci gépezetet, amelyet már régen leselejteztek: talán ők fogják megállítani az apokalipszist.

poster_pacificrim02.jpg

Címkék

trailer guillermo del toro sci fi pacific rim action intercom exkluziv disaster movie ron perlman monster movie idris elba charlie hunnam trailer magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr984965238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.12.14. 14:44:47

(Kár, hogy ebből a trailerből még nem derül ki, hogy fordítják majd a "Gypsy Danger"-t. :)

GabikA 2012.12.14. 14:48:12

Egy nezot mar nyertek ezzel a trailerrel :)

govegan 2012.12.14. 16:18:05

de jo, a jovo katonait majd egy fitness csapat alkotja. es egy , ket, ha', negy. bal lab rug. egy, ket… jobban told ki a popsidat!

ilovebubbles 2012.12.14. 16:40:29

Én megkönnyeztem ezt az előzetest! GRR!

stepboy 2012.12.14. 21:26:13

@Zalaba_Ferenc: konkréten "bevetés"-nek...

Lac1 2012.12.16. 00:33:09

@stepboy: Úgy tudtam, a Gipsy Danger a robot neve.

Lac1 2012.12.16. 00:44:55

Úgy látom, azóta tényleg megerősítették, hogy Ellen McLain adja a computer hangját. Ami fura. Nem értem, hisz azért az opera-énekesnő már bizonyította, hogy megállja a helyét a szinkronstúdióban, nem csak gépi hangok terén. De valamiért del Torónak kifejezetten GLaDOS kellett. Nem értem ezt a cameót.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.12.16. 08:35:14

@Lac1: Pontosan. A filmben nem fogják megúszni, hogy adjanak neki magyar nevet. A Gipsy Danger (USA) mellett van Striker Eureka (Ausztrália), Cherno Alpha (Oroszország), Crimson Typhoon (Kína) és Coyote Tango (Japán). Mindegyiknek jobb neve van, mint az amcsinak. :)

stepboy 2012.12.16. 10:07:05

@Lac1: jól tudod, csupán arra utaltam, h a szinkronos előzetesben a Gipsy Danger helyett "bevetés"-t mond a hang.
Egyébként szerintem nem kéne lefordítani és remélem, h nem is próbálkoznak semmiféle magyarítással.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása