aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: erőnek erejével [the last stand] (2013) Cseh Dániel
2012. december 12. 20:51:57

Kategória: film 6 komment

Ahogy haladunk előre, egyre nagyobb a hangsúly a film poénos vagy annak szánt oldalán. Ennek biztos sokan örülnek, én annyira nem, mert nem Knoxville és Guzmán miatt várom ezt a filmet. Miattuk legfeljebb a várakozás milyensége változik folyamatosan. Ti mire szavaztok, ha kisnyugdíjas akciósztárokról van szó? Legyen kemény, mint Rambo negyedik akciója vagy merüljön hónaljig az öniróniában, mint a The Expendables és főleg annak folytatása?

Címkék

trailer johnny knoxville action arnold schwarzenegger

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr664962441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miraculum 2012.12.12. 20:57:33

Keménynek kéne lennie, mocskosnak, porosnak, brutálisnak, 18-as karikával. Az önreflexió meg kacsintgatás jó egyszer-kétszer, de mára egy egész műfajjá nőtte ki magát, ami már nem jópofa hanem bosszantó.

szkristof92 2012.12.12. 21:28:25

Én mindkettőt preferálom, igaz az előbbit kicsit jobban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.12.12. 21:31:22

Inkább egyik se, ha kérhetném. A patakvérben fürdőző Rambo legalább annyira megmosolyogtató, mint az EX egyszer használatos marháskodása, csakhogy az előbbi nem szándékos. Egyébként Gúzman kezében a karddal ("soha nem lehet tudni") már most viccesebb, mint az EX2 összes poénja. Legalábbis szerintem.

Persze jobb lett volna egy régimódi, Kommandósan komoly, véres, de nem túl véres filmet látni. Mondjuk valami olyat, mint a The Walking Tall, amiben - jé! - szintén knoxville volt a másodhegedűs, mégse baszta szét a dolgokat.

lizardking 2012.12.13. 14:13:33

Igazából az öniróniás téma is jópofa, és tud ütni (számomra), de azért én is a kegyetlen, erőszakos, testrészes, véres, komoly akciót venném előre. Sokat számít az is, hogy milyen elvárásokkal ülünk le egy film elé. A sok trailert összerakva a Last Stand ilyen Halálos fegyver-szagú. Komoly akciók, poénokkal fűszerezve. Már-már akció/vígjáték. Ami tkp. nem lenne baj, de azért én több komolyságot várnék most.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása