aeon flux

ready for the action now, danger boy?

holy shit! a golden gate-nek annyi... már megint Zalaba_Ferenc
2012. november 29. 07:03:00

Kategória: film 3 komment

Teljes gőzzel beindult a Tűzgyűrű (Pacific Rim) vírusmarketingje, melynek még egy folyamatosan frissülő gyűjtőtégelye is vagyaon. De persze, nem lennénk méltók a nevünkhöz meg a hitvallásunkhoz, ha a lényegesebb dolgokat nem szállítanánk tálcán nektek. Az alábbiakban megnézhettek néhány tervrajzot az úgynevezett Jaegerekről, a két-két pilóta által irányított óriásrobotokról, melyek felveszik a harcot a Földünkön megjelent gigaszörnyekkel. Ez utóbbiak egyike pont a Golden Gate-et nézte ki magának pusztítás gyanánt: ezt rögzíti (többé-kevésbé) egy szintén kiszivárgott videó. És ez még nem minden.

pacificrim620.jpg

Az alábbi tervek alapján mindenki építhet magának saját Jaegert, csak győzze fémmel.

pacificrim_jaeger01.jpg

pacificrim_jaeger02.jpg

pacificrim_jaeger03.jpg

Egy tesztvideó, amely az óriásszörnyek (a Kaijuk) támadásra figyelmeztet, egy memó, melyben a PPDC (a Pan Pacific Defense Corps) a brit légierő legjobb pilótáit kéri kölcsön a világ megmentése érdekében, végül, de nem utolsósorban íme a Kaiju-támadásról készült első videós dokumentáció, utána egy teljesen hiteles kép eme támadásról, melyet a hardwiredes kollégáktól csíptünk el.

monsters_vs_aliens_kaiju.jpg

Címkék

guillermo del toro sci fi pacific rim viral marketing disaster movie ron perlman monster movie idris elba filmklip charlie hunnam

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr344932882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsedáj 2012.11.29. 08:14:31

Hehe, az alsó kép a Szörnyek az Űrlények ellen Dreamworks animációs filmből van, amelyben emlékeim szerint a szörnyek olyan idegennel csapnak össze, ami böhöm nagy robot, és kis űrlény vezeti.

Innen jött az ötlet? :))

TomPowell25 2012.11.29. 10:03:24

Annál jobban nem lehet leamortizálni azt a szerencsétlen hidat, mint amit pár éve a jó öreg Magneto művelt vele.:)

Sok csatornánál az a gond, nem tisztítják rendesen 2012.11.29. 15:02:08

Ezt a kis filmet nem Emmerich dobta össze 5 perc alatt ? :D
Nagyon várós !

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása