aeon flux

ready for the action now, danger boy?

intergalaktikus embervadászatot ígér a star trek-folytatás Zalaba_Ferenc
2012. november 27. 08:48:24

Kategória: film 9 komment

Azt már tudjuk, hogy az amerikai IMAX-mozik A hobbit előtt 9 percnyi anyagot vetítenek majd a Star Trek Into Darknessből - más mozik pedig a film első előzetesét -, de mindez idáig magáról a filmről vajmi keveset tudtunk, ez a tudomány is kb. ebből állt: "Benedict Cumberbatch lesz Khan... Benedict Cumberbatch nem Khan lesz... de Khan lesz... de nem... de igen... nem... de...", stb. Utoljára talán maga JJ Abrams erősítette (cáfolta?) meg az infót, mindenesetre a most kiadott hivatalos szinopszisból sem derül ki, hogy Khan fog-e keresztbe tenni a csillagflottának, de mivel Abrams már az előző filmben is rendesen megcsavarta az eddig ismert Star Trek univerzumot, így simán elképzelhető, hogy ez a Khan nem valami laboratóriumban készült emberfeletti zsarnok lesz, hanem ahogy azt a sztori ígéri, egy belső ember, aki khm... haragjában az egész Csillagflottát elpusztítja.

Az Enterprise és legénysége épp erre a pusztító terrorra érkezik haza a Földre, majd veszi üldözőbe ezt az "egyszemélyes tömegpusztító fegyvert" (akkor mégis csak laborban készült? mégis Khan?), és még attól sem riad vissza, hogy a háborús zónába (klingonok?) kövesse őt. A sillabusz itt egy csomó hatásvadász dolgot mond életről, halálról meg szerelemről, ugyanakkor olybá tűnik, hogy valaki ezúttal otthagyja majd a fogát - a szokásos piros egyenruhásokon kívül, persze.

startrekintodarkness01.jpg

Címkék

star trek sci fi zachary quinto sequel karl urban simon pegg jj abrams chris pine benedict cumberbatch

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr344927676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Freevo · http://delta.blog.hu/ 2012.11.27. 09:00:13

Karl Urban már elspoilerezte, hogy kit fog játszani Benedict Cumberbatch, és nem tudom elképzelni, hogy félre akarta volna vezetni a közönséget, egyszerűen csak kicsúszott a száján. Spoileres, értelemszerűen: moviesblog.mtv.com/2012/07/09/star-trek-karl-urban-benedict-cumberbatch-gary-mitchell/

Dzsedáj 2012.11.27. 09:16:33

Zalaba_Ferenc: nincs hír a film magyar címéről?

batboy 2012.11.27. 10:10:11

@Dzsedáj: Csillagösvény a sötétbe :DDD

nagyon vállalós az angol cím is, kíváncsi vagyok mit ütnek össze a magyarok.

Wolfeone · http://mozgokepdetektivek.blog.hu 2012.11.27. 20:46:19

"ugyanakkor olybá tűnik, hogy valaki ezúttal otthagyja majd a fogát - a szokásos piros egyenruhásokon kívül, persze"

Valszeg itt is meghal Spock, mint az eredeti Star Trek - Khan haragja végén, aztán majd köv. részben feltámad, ahogy a régi 3. részben is.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.11.27. 20:56:27

@Wolfeone: Azt azért nem szeretném. Mármint ha megölik, akkor maradjon is halott. Nem akarok még egy Search for Spockot...

Wolfeone · http://mozgokepdetektivek.blog.hu 2012.11.27. 21:35:32

@Zalaba_Ferenc: Hát, igen. A Spock meghal és feltámad vonal tényleg nem volt annyira jó, felesleges lenne itt is ellőni. Bár attól függ, h mennyire, s hogyan írnák át. Itt talán drámaibb hatása lenne, mert nem csak Kirk vesztené el a barátját, hanem Uhura a csávóját. S gondolom, nem oldanák meg a feltámadást olyan gyorsan és olyan egyszerű húzással a köv. részben, ahogy azt korábban tették, hanem sztem jobban csűrnék csavarnák.

Wolfeone · http://mozgokepdetektivek.blog.hu 2012.11.27. 21:37:12

Viszont Spock véglegesen semmiképp nem halhat meg. Kirk nincs Spock nélkül. :D

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.11.27. 21:46:00

@Wolfeone: Meg aztán a SfS-ban az volt a legviccesebb, hogy nem is kellett volna keresni azt a szerencsétlent, ugyanis ott volt, ahol meghalt. :)

Wolfeone · http://mozgokepdetektivek.blog.hu 2012.12.06. 20:20:00

@Wolfeone: japán előzetes alapján úgy tűnik, igazam volt :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása