aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 45. hét) Takács Máté
2012. november 09. 18:38:43

Kategória: film 2 komment

Közoktatói sallerek, kölcsönlopott sikerek, kéjmámoros sóhajok, közönséges showműsorok, kompetitív svédek és kegyetlen sorozatgyilkosok. Heti bemutatók.

here_comes_the_boom_620.jpg

  • Alex Cross James Patterson regényének Morgan Freeman-szegény adaptációja a kövér nők eljátszásával (de csak a tengerentúlon) ismertté vált Tyler Perry és a még most is némileg elveszett Matthew Fox főszereplésével. Na, melyikük neve csábítóbb a magyar nézőknek a plakáton? Feliratos, 101 perc, Fórum Hungary. 16 éven felülieknek.
  • Hisztéria (Hysteria) A női emancipáció legnagyobb úttörése megszületésének története, avagy a főszereplők között vibrál a levegő. Feliratos, 100 perc, Budapest Film. 16 éven felülieknek.
  • Lopott szavak (The Words) Az író Bradley Cooper más tollával éktelenkedik, s e tett honoráriuma nem marad el. A Parlux-hatás kiterjedt a Big Bangre: újabb szinkronizált film kerül az érdektelenség süllyesztőjébe, de azért a Cinema City Debrecen és MOM Park feliratosan is, a Corvin Budapest Filmpalota és a Puskin pedig csak úgy vetíti. Szinkronizált, 96 perc, Big Bang Media. 12 éven felülieknek.
  • A maflás (Here Comes the Boom) A tanári béremelés-elmaradás Kevin James-t is utolérte, így vegyes harcművészeti amatőrként tesz szert egy kis mellékesre, vagy valami ilyesmi. Ha mázlija van, Tom Hardyval azért nem kerül össze. A Cinema City Debrecenben és MOM Parkban eredeti nyelven is csattannak a csattanók. Szinkronizált, 105 perc, InterCom. 12 éven felülieknek.
  • Reality Az olaszoknál a túl sok szieszta megette a gazdasági teljesítőképességet, de a Big Brother még mindig dívik. Abba szeretne bekerülni a Szuez Film egyelőre utolsó bemutatójának hőse is. Sok sikert és kevés Till Attilát neki. Feliratos, 115 perc, Szuez Film. 12 éven felülieknek.
  • Szenvedélyes versengés (Apflickorna) Svéd tizenéves lánykák lovasmutatványok útján viaskodnak. Aki elszalasztotta a Cinemaxon, most beülhet rá a moziba. Szinkronizált, 83 perc, Anjou Lafayette. 16 éven felülieknek.

    Szerdán éjfélkor már kezdetét veszi az Alkonyat: Hajnalhasadás, 2. rész diadalmenete. Menjen mindenki, aki vámpír.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

thriller comedy budapest film forum hungary intercom kevin james bradley cooper tyler perry szuez film eurocinema magyarvalosag big bang media anjou lafayette heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr854899317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.11.09. 20:10:20

Ejha. Ez kissé csípősebb lett a szokásosnál. :) Főleg a Bing Bang kapta az osztást.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2012.11.09. 21:18:45

@Zalaba_Ferenc: Őszintén szólva nem érzem úgy, hogy a Lopott szavak szinkronizáltan érdemi mennyiségben vonzana több nézőt. Ugyancsak úgy vélem, hogy a forgalmazó következő két bemutatója, A hét pszichopata és a Sinister nézettségét sem dobja úgy meg, mint mondjuk egy The Expendables 2-ét vagy egy A maflásét.

No és a feltett, jól ismert kérdésre mi a válaszod? :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása