aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: erőnek erejével [the last stand] (2013) Cseh Dániel
2012. november 08. 08:06:24

Kategória: film 4 komment

Új előzetest kapott Schwarzenegger (egyik) nagy visszatérése, a The Last Stand, amit a látottak alapján érdemes lesz egyre inkább komolyan venni. Még akkor is, ha Knoxville és Guzmán is ott kolbászolnak a mexikói határon.

Címkék

trailer action arnold schwarzenegger

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr624896567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.11.08. 08:27:26

Hogy vehetném komolyan azok után, hogy lefújják a port a NaziKillerről, Guzman Conan kardjával a kezében mond olyat, hogy "Soha nem lehet tudni", meg van benne egy kocsi, ami még a helikoptert is lehagyja (és persze a határvidék csak egy hemzseg a száz kilométereken át nyílegyenes utaktól)? No, persze, értem én, hogy érted azt, hogy kell ezt a filmet komolyan venni: más akcióbugrisokkal szemben Arnold nem Bulgáriába ment cinkezni magát, hanem egy igazi nagy és hangos marhasággal tér vissza. Tőle ez a minimum. :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2012.11.08. 08:57:32

jó lesz ez, remélem a film sem veszi komolyabban magát, mint a trailer...

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2012.11.08. 13:27:28

@Zalaba_Ferenc: Talán OFF kicsit.
Szerintem semmi gond nem volt a Tökéletes Katona harmadik részével, mert nyilván erre gondoltál Bulgária említésével. Sőt, Lundgren igazán félelmetes volt azzal az egy mondatával amit ismételgetett. A negyedik rész koncepcióját meg nem is igazán érteni:) Gaspar Noe-t biztos sokat nézett a rendező.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.11.08. 14:02:27

@Nostro: Ó, nem pont erre gondoltam, hisz Seagal, JCVD, Lundgren, stb-stb. szinte már visszajáró lelkek arrafelé, és ugyan a TK3-at nem láttam (és hallottam, hogy nem olyan rossz), de néhány ott készült szemetet viszont igen.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása