aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: nyomorultak [les miserables] (2012) Németh Barna
2012. november 07. 21:16:00

Kategória: film 5 komment

Az Oscar-verseny egyik (egyelőre látatlanban) favoritja új tévés kedvcsinálót kapott, ami természetesen az "epic" faktort igyekszik meglovagolni és Anne Hathaway nótázik benne. A szép nagy díszletek ellenére viszont még mindig nem értem, miért kéne hanyatt esni tőle.

Címkék

oscar trailer musical hugh jackman helena bonham carter russell crowe romance anne hathaway amanda seyfried

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr684896107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vektor. (törölt) 2012.11.07. 22:17:04

Jönnie kellene egy új normál előzetesnek is, pár napja láttam egy nagyon gyenge kamerás változatot.
Eddig minden egy korrekt musicalt sugall, ami bőven elég lehet nekik egy nagyobb taroláshoz. Unalmas díjszezonunk lesz, ha a Les Mis nem bukik akkorát, mint tavaly a J. Edgar.

Vektor. (törölt) 2012.11.07. 22:29:22

Egyébként nem félrevezető egy kicsit ez a TV-s ajánló? Aki nem tud semmit az eredeti műről, és a darabról, az azt hiheti ez alapján, hogy egy szokásos karácsonyi film tele mókával és kacagással.

Németh Barna 2012.11.07. 22:34:16

Hát, hogy az Akadémiának elég, az lehet. Bár ez a típusú film már jó ideje nem menő náluk. Na mindegy, nekem nem elég, és sztem nekik sem.

Aki meg nem tud semmit a Nyomorultakról, az meg is érdemli :) Egyébként ha már itt tartunk, elég perverz ötletnek tartom, hogy ebből a történetből valami musicalt írt.

Vektor. (törölt) 2012.11.08. 17:36:11

@Németh Barna: De bejött nekik, nem? Én nem vagyok jártas a témában, de azok alapján, amit hallottam, a Les Misérables minden idők egyik legsikeresebb musicalje.

mrs wilkinson 2012.11.08. 21:05:47

A Nyomorultak a szerencsésebben sikerült musical-adaptációk közé tartozik. Gyakorlatilag operai igényű műről van szó, ráadásul Hugonak köszönhetően a történet sem egy harmadrangú valami. Úgyhogy azt leszáímtva, hogy zenés filmről van szó, nem teljesen értem, miért a fintorgás.
A londoni előadás már a harmadik színházat fogyasztja, ha jól tudom, ahhoz is készült trailer: www.youtube.com/watch?v=es30wf5dMQ0

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása