aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: side effects (2013) Cseh Dániel
2012. november 02. 20:38:33

Kategória: film 9 komment

Steven Soderbergh az a típusú rendező, akin nehéz kiigazodni. Csak, hogy a legutóbbi húzásainál maradjunk; a mai napig nem tudom eldönteni, a Contagion vagy a Haywire ment-e inkább mellé, ugyanakkor a Magic Mike az idei év egyik legjobb filmje lett. Side Effects címre hallgató, az Államokban februárban bemutatásra kerülő új filmjének előzetese egy feszes thrillert ígér, de ilyen szereposztással felőlem akár egy másfél órásra nyújtott kanaszta parti is lehetne. A filmvilág lassan felismeri, hogy Channing Tatum bizony jó színész, Rooney Mara, Jude Law és Catherine Zeta-Jones társaságával kiegészülve pedig kifejezetten erős csapatról beszélhetünk. Vajon működni is fog?

Címkék

trailer thriller jude law catherine zeta jones steven soderbergh channing tatum rooney mara

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr664886085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drakeamarth 2012.11.02. 21:41:46

Szerintem a Contagion abszolút kihozta a témából a maximumot, nekem nagyon tetszett a rideg képi világ és a (látszólag ) eszköztelen rendezés.

sidek 2012.11.02. 22:54:29

A Contagion legalább úgy ahogy élvezhető volt, bár egy steril, érdektelen, egyszer nézős film, a Haywire meg ugyanez, csak az még élvezetes se volt. Nem értem mi történt Soderbergh-el. A Magic Mike-ot meg már csak a nyomorék témája miatt se néztem meg (a trailere meg végképp elvette a kedvem), ez a Tatum meg különösen irritáló fejű számomra, bármilyen színész is.
Kíváncsi vagyok készít-e még valaha Soderbergh értékelhető filmet.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2012.11.03. 09:36:08

A Contagion iszonyat jó volt
A Haywire az év legrosszabb filmje a Savages mellett
A Magic Mike egész jó volt
A Side effects egyelőre hangulatosnak tűnik, majd meglátjuk

Amúgy Steven vajon mikor vett ki utoljára szabadnapot?

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2012.11.03. 09:44:20

A Haywire az utóbbi évek legjobb akciófilmje, a Contagion pedig jó példája a minőségi szórakoztatásnak, ami egyúttal el is gondolkodtató. Nagyon bízom Soderberghben, ez a filmje is ígéretesnek tűnik.

Atkakukac1989 2012.11.03. 12:02:49

Nekem nem volt gondom se a Contagion, se a Haywire minőségével. Azonban a filmvilág vak, nehéz lesz elismerni nekik, hogy Tatum jó színész.

Gevin · http://mediaviagra.blog.hu/ 2012.11.03. 12:49:55

Rossz a sorrend, mert pont, hogy a Magic Mike ment bődületesen mellé, a maga elcsépelt, klisés történetmesélésével és százszor látott karaktereivel.

szkristof92 2012.11.03. 13:18:06

Az a dokumentaristán rideg, eszköztelen rendezés, ami bejött a Contagion-nél, legalább annyira ment félre a Haywire estében. A Magic Mike-ot még nem láttam, ez viszont kifejezetten érdekesnek tűnik.

sidek 2012.11.03. 16:30:20

@szkristof92:

Pontosan! Hiába akar akciófilm lenni a Haywire, semmi izgalmas nincs benne, feszültség nulla volt, és egyszerűen nem lehetett izgulni a főszereplő sorsáért, mert annyira tárgyilagosan mutatott be mindent, még az "üldözéseket" is. A hosszú, kitartott mászkálós, néma jelenetek se tettek jót a filmnek. Nem tudom, hogy direkt lett-e ilyen a film, mert, hogy nagyon soderbergh-es a rendezés és a történetmesélés, az biztos, csak ez egy akció film esetében nem működik. Másfelől meg dicséretes, hogy csak azért is megtartotta a rendező a sajátos stílusát, és nem csinált trendi, giccses akciófilmet, csak hát ez az élvezhetőség rovására is ment. A legjobb az lett volna, ha nem vág neki egy ilyen témájú filmnek, ha a stílusán nem akar változtatni.

sidek 2012.11.03. 17:53:19

Bár egy ideje nem nézek már trailereket, de mivel Sodi-ban már nem bízok, megnéztem a Side Effect trailerét. Érdekesnek, ígéretesnek tűnik, remélem ez a film végre jó lesz!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása