aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: empires of the deep (2012) Zalaba_Ferenc
2012. október 24. 09:34:08

Kategória: film 5 komment

Van úgy, hogy egy film nem jön össze - nem működik a forgatókönyv, elhibázott a marketing, hiányzik a starpower, stb-stb. -, és van úgy, hogy egy film nagyon nem jön össze. Mikor már az első képsorokat látva azon álmélkodsz, hogy erről a szarkupacról vajon ki gondolta azt, hogy működhet? Erősítsd meg a lelkedet, mielőtt továbbmész!

empiresofthedeep.jpg

Persze, előzetesen az Avatar kék macskaembereire elköltött dollár-százmilliókat is körbekacarászták (valószínűleg ugyanazok, akik anno a Titanicot is meglékelték), szóval a hollywoodi betlit nem lehet kiiktatni a képletből, legyen bármennyire kreatív és bejáratott a háttérország, no de azért valahol az intuíciónak vagy legalábbis a józan észnek is teret kellene engedni a döntéshozásban. Hableányok és -legények tengerközi háborúja? Az eddig még rendben van, hisz kungfuzó számítógépes programokból is csináltak már csodát, no de ki gondolta azt a kínai-amerikai befektetők közül, hogy egy gyakorlatilag nóném rendező és egy szargyáros író képes valami rentábilisat kihozni egy olyan filmből, amely legnagyobb (egyetlen?) névként Olga Kurylenkót tudja felmutatni, és amely 130 millió dollárba került, és mégis úgy néz ki, mintha a The Asylum műhelyében hegesztették volna?

Címkék

trailer fantasy sci fi hollywood bad movie 3d cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr114865969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szkristof92 2012.10.24. 10:20:58

Oké, ez így délelőtt 10-kor elég sokkoló volt.

metalos 2012.10.24. 10:30:06

:D Kb. olyan az animációk minősége, mint egy pre-viz videóé, amin lemodellezik, hogy hogy is fognak a dolgok működni a végeleges filmben.

batboy 2012.10.24. 10:36:18

össze se tudtam számolni a money shotokat, annyi van :D

Kemény Husi 2012.10.24. 11:06:08

Amindenit, mintha az American McGee-féle Alice folytatásának cut scene-jeit nézném.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása