aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játéktrailer: playstation all-stars battle royale (2012) Zalaba_Ferenc
2012. október 23. 08:31:05

Kategória: jatekhaz 5 komment

Miután napokon át három nyúlfarknyi és titokzatos elő-előzetessel felkorbácsolta a kedélyeket, a Sony végre bemutatta a várva-várt teljes filmet, amely sajna nem egy újabb nagy dobást, csupán a meglehetősen gagyinak tűnő PlayStation All-Stars Battle Royale-t promótálja, amely egy kvázi oldalnézetes (azaz retrós) beat'em up játék lesz a konzol néhány exkluzív hősének - többek között Drake, Cole, Kratos és Sackboy - részvételével. Ők négyen a főszereplői ennek az élőszereplős videónak is, amely igazából túl rövid ahhoz, hogy fantáziadús, izgalmas, vagy legalább is vicces legyen. *letdown*

Címkék

ps3 uncharted infamous god of war game trailer fighting game

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr764863802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angyalosi Ádám · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.23. 18:37:26

Az oldalnézet nem "retrós" hatás, hanem a(z eddig egyetlen képviselőből, a SSB-ból álló) szubzsáner sajátja. Egy hete nyüstölöm a bétát, az alapján fantasztikusnak ígérkezik a játék.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.23. 21:09:58

SSB? Az mi? És bármi is legyen az, nem lehet, hogy már az is a régi oldalnézetes püfölős dolgokat eleveníti fel, lásd Scott Pilgim?

Angyalosi Ádám · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.24. 15:05:34

*facepalm* Hát a Super Smash Bros (és a Melee - a Brawl már gyengébb volt a két klasszikusnál), melyben a prezentációnak bizony nem nosztalgia, hanem letisztultság és kezelhetőség a célja. Ahogy annak lennie kell.

Angyalosi Ádám · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.24. 15:06:25

De amúgy mondj már nekem egyetlen verekedős játékot, ami nem oldalnézetes :)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.24. 15:14:05

A facepalmból ítélve hallanom kellett volna erről a játékról. Most utánanéztem, és nem érzem szegényebbnek magam, hogy kimaradt az életemből. Viszont ha jól sejtem, ez az All-Stars mégsem beat'em up lesz, hanem szimpla fighting game, az meg nekem még inkább felejtős. Ez az egész műfaj nem az én világom.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása