aeon flux

ready for the action now, danger boy?

elkészülhet a moby dick űrbéli változata Fata Richárd
2012. október 03. 18:14:54

Kategória: film 1 komment

Volt idő, amikor nem nagyon akartak összejönni a dolgok Lynne Ramsay körül (bár valószínűleg a Komfortos mennyországot utólag már nem sajnálja...), de úgy tűnik, a Beszélnünk kell Kevinről megérdemelt sikere végre elindította a skót rendezőnőt a nagy dolgok felé. A legfrissebb hírek szerint összeállt Mobius munkacímű filmtervének finanszírozása – a Herman Melville klasszikus történetét sci-fi környezetbe átültető alkotásban egy űrhajó bosszúvágytól fűtött kapitánya hajszol majd egy idegen lényt, legénységét ezzel halálos veszélybe sodorva. Ramsay jelenleg is dolgozik a forgatókönyvön (férjével közösen, akivel a Kevint is írta), és pszichológiai akció-thrillert ígér klausztrofób hangulattal, úgyhogy minden esély megvan arra, hogy a nem mindennapi adaptáció épp olyan izgalmas lesz, amilyennek elképzeljük. A film eddigi egyetlen szépséghibája az, hogy ha valóban el is készül, akkor is nagyon sokat kell még rá várnunk, ugyanis Ramsay előtte még biztosan leforgatja Jane Got a Gun című női westernjét Natalie Portmannel és Michael Fassbenderrel. Kész szerencse, hogy ez a projekt is rendkívül ígéretes.

lynne_ramsay.jpg

Címkék

sci fi lynne ramsay filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr604818299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hard3n3d 2012.10.03. 23:25:41

Ez pontosan az egyik futurama epizod (Möbius Dick) :D spoiler a végén kiderül hogy a kapitány elszántsága táplálja a star cet et :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása