aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: crystal castles - wrath of god Fata Richárd
2012. szeptember 27. 11:57:49

Kategória: zene 4 komment

Úgy tűnik, a Crystal Castles harmadik lemezét is inkább izgalmas zenével igyekszik eladni, körmönfont csepegtetős marketingkampány helyett. Épp a minap léptettek elő egy, az 1981-es, Isabelle Adjani főszereplésével készült Possession című (nálunk Birtoklás és Megszállottság címen is ismert) filmből összevágott rajongói videót a korábban közreadott beharangozó kislemezdal, a csodás Plague hivatalos videójává (lásd alant), de most már a második kislemezdal, az ugyancsak hipnotikus Wrath of God is meghallgatható, mi több, ingyen letölthető. Ráadásul ugyanezzel a lendülettel az új album fontosabb paramétereit is nyilvánosságra hozták végre.

Az eddigi hagyományt folytatva ismét cím nélküli, pusztán a hármas sorszámmal megkülönböztetett album november 5-én jelenik majd meg, az alább látható borítóhoz pedig egy díjnyertes sajtófotót használtak fel, amely az egy évvel ezelőtti jemeni tüntetések idején készült, így valószínűleg jól illeszkedik a lemez korábban belengetett tematikájához. Alice Glass énekesnő keserű nyilatkozatai elnyomásról, igazságtalanságról és az emberi fajból való teljes kiábrándulásáról ugyanis arra engednek következtetni, hogy a kanadai duó ezúttal sem easy listeninggel készül...

crystal_castles.jpg

Címkék

zene alternative hallgatnivalo electronic crystal castles zenehir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr374805824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.09.27. 12:01:30

No most vagy az én készülékemmel van valami baj, vagy ezt a dalt az A38 sátorban rögzítették a tavalyi Szigeten. :)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.09.27. 12:05:02

A Plague-et hallgatva, azt hiszem, a bandának sürgősen szüksége lenne egy új hangmérnökre. :)

(Tudom, hogy szándékos, de basszus.)

sidek 2012.09.27. 13:00:19

Üdv Ricsi! :) Jó érzés, hogy most már Tőled is lehet itt posztokat olvasni, és végre egy oldal, ahol lehet hozzád/feléd szólni! :)

Amúgy meg nagyon tetszik ez az új szám is (de a Plague jobban)! :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása