aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 37. hét) Takács Máté
2012. szeptember 13. 07:59:09

Kategória: 2 komment

Zombik, besúgók, szeszcsempészek és további rosszéletűek veszik birtokba a hazai vásznakat. Heti bemutatók.

  • Drága besúgott barátaim Magyarország válasza A mások életére: sugdolózás árnyékolta barátság, lánya (Cserhalmi Sára) rendezte apa (Cserhalmi György). Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Kecskemét, Nyíregyháza, Szeged és Tapolca nézői előtt nyílnak meg a titkosszolgálati adatok a héten. 90 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Édesnégyes (Your Sister's Sister) Szerelmi kavar barátokkal meg testvérekkel, köztük leszbikusokkal – szóval tipikus amerikai független kerül a fővárosi Cirkogejzír műsorára, Mark Duplass, Emily Blunt és Rosemary DeWitt főszereplésével. Feliratos, 91 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Fékezhetetlen (Lawless) Szesztilalom, ez a fogalom gyökér – osztják a Ganxsta Zolee és a Kartel nézeteit a csempészettel foglalkozó Bondurant fivérek, ám törvénytelen üzelmeikre felfigyel egy szintén nem túl tisztességes különleges ügynök. Budapesten kívül Debrecen, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged és Székesfehérvár száll be a balhéba. Feliratos, 115 perc, Fórum Hungary. 16 éven felülieknek.
  • Hétszer lenn, nyolcszor fenn (8 fois debout) Francia dráma egy nehezen, de valahogy mindig boldoguló párról. A forgalmazó jó szokásához híven kétszer látható a héten a fővárosi Tabán moziban. Feliratos, 103 perc, Anjou Lafayette. 12 éven felülieknek.
  • A Kaptár: Megtorlás (Resident Evil: Retribution) A Resident Evil-játékokon nyugvó filmsorozat jó zombi módjára ismét (fel)támad: az élőhalottak ezúttal az egész világot fenyegetik, ezért Alice mellé jó sok korábbi szereplő is felsorakozik az egyenlő esélyek jegyében. Csak 3D-ben (plusz IMAX 3D-ben), eredeti nyelven pedig a Cinema City Debrecenben és MOM Parkban látható. Szinkronizált, 96 perc, InterCom. 18 éven felülieknek.
  • Titokzatos társulat (Magnifica presenza) Ferzan Özpetek filmjében egy fiatalember váratlan lakótársakkal szembesül újonnan bérelt római otthonában. Műsoron Budapesten, Szolnokon és Pécsett. Feliratos, 105 perc, Szuez Film. 12 éven felülieknek.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

magyarfilm independent forum hungary resident evil intercom sequel cirko emily blunt szuez film eurocinema magyarvalosag vertigo media anjou lafayette heti bemutatok french cinema 3D cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr784774049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.09.13. 10:44:00

Erre az Édesnégyesre sort kerítünk valamikor.

next.123 2012.09.13. 23:24:16

na végre jön a Lawless.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása