aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: passion (2012) Németh Barna
2012. augusztus 24. 10:19:10

Kategória: 2 komment

Bizony már majdnem eltelt két évtized, hogy Brian De Palma valami igazán közkedvelt filmmel jelentkezett volna, sőt, öt éve egyáltalán nem adott ki semmit a kezei közül. De most itt az új alkotás, amihez a 2010-es Szerelmi bűnök (Crime d'amour) szolgáltatta az alapokat. A francia eredetiben Kristin Scott Thomas alakította azt a cégvezető nagyasszonyt, aki látszólag legjobb barátnője alkalmazottjának, valójában viszont nem csak kihasználja a fiatal kolleginát, hanem saját kénye-kedve szerint játszadozik is vele. De Palma értelmezésében Rachel McAdams veszi át az ostort, kiszolgáltatott helyzetbe pedig Noomi Rapace kerül. A trailer alapján a napnál is világosabb, mi mozgatta meg leginkább az öreg mester fantáziáját, de ezúttal talán épkézláb körítést is tálal majd az erotikus játszadozás köré.

Címkék

trailer remake brian de palma rachel mcadams noomi rapace

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr304769887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.08.24. 12:13:01

Most nem azét, de egy erotikus thrillerhez nem ártott volna valamivel dögösebb és határozottabb fellépésű csajokat választani - eg aztán egy kis korkülönbség se ártott volna. Amúgy a maszkok nem rosszak.

Ismeretlen_600274 2012.08.24. 12:44:28

Ebből még akármi lehet, de az előzetes tényleg nem túl meggyőző. A TIFF-en úgy tudom ez is bemutatkozik, kíváncsi leszek, hogy az első kritikák mit mondanak.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása