aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játéktrailer: star wars 1313 Zalaba_Ferenc
2012. augusztus 14. 14:46:27

Kategória: 3 komment

A holnap induló GamesCom (értsd: Európa legnagyobb játékbörzéje) alkalmából a következő napokban számíthatunk néhány új játékvideóra: kezdés gyanánt itt van a Lucasarts új Star Wars játékának új előzetese, amely sokkal többet nem mutat az E3-on debütált videónál, de az a kevés plusz legalább jól néz ki.

Címkék

star wars ps3 xbox360 george lucas tps game trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr394769815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bakura 2012.08.14. 14:53:14

Ez mitől Star Wars? Sehol egy fénykardos alak, sehol az Erő. Ez a Star Wars név megcsúfolása. Ez nem egy SW játék lesz, hanem egy átlagos Sci-fi akció, TPS játék. Csak azért van rajta az SW logó és név, hogy eladhatóbb legyen. Lassan a 90-es években érzem magam, csökken megint az SW színvonala, ami gáz. :((((

Ismeretlen_171906 2012.08.14. 19:48:13

1: No offense, de a Star Wars nem csak Jedikből, Sithekből meg az erőből áll. ;-) Az, hogy valakinek az a kedvence, még nem jelenti azt, hogy minden más kuka az SW univerzumban. Sztem kimondottan jó, hogy végre nem a Jedi VS Sith egymásnak feszülést kapjuk meg a 120. verzióban, hanem kicsit elszakadnak tőlük és más, fontos kasztokkal, népekkel is megismerkedhetünk.

skaven 2012.08.14. 20:50:23

szerintem kifejezetten jot tenne a star wars univerzumnak, ha jonnenek sotetebb, komolyabb, felnottesebb dolgok is, nem csak a bena jedis dolgok. de egyebkent az xwingben sem volt ero meg fenykard. igen, ott voltak inkonikus urhajok, itt meg barmi lehet meg. egyelore szerintem ez nem rossz, de ezerfelekeppen el tudjak rontani a dolgokat, lattunk mar ilyet rengetegszer.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása