aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játéktrailer: dead space 3 (2013) Zalaba_Ferenc
2012. augusztus 14. 20:17:37

Kategória: 2 komment

Azt beszélik, a Dead Space-széria harmadik epizódja inkább már az akcióra összpontosít, hátha így nagyobb példányszámban fogy majd. Tulajdonképpen hálásnak kéne lennem emiatt, mivel az első két rész vagy öt évvel rövidítette meg az életemet...

Címkék

horror ps3 xbox360 tps pc game dead space game trailer survival game

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr364769818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_171906 2012.08.15. 03:54:21

Hát, akkor valszeg ezt én kihagyom, mert én már az első két résznél is csak ásítani tudtam a sablon ijesztgetéseken, az akció részek meg nem nyűgöztek le különösebben. Rettegni akarsz egy játékon? Told ki az Amnesia - The Dark Descent-et. Az nem 5, hanem minimum 10-15 évvel megrövidíti az életedet, ezt garantálom. Főleg ha éjszaka, egyedül tolod a szobádban, lámpafény nélkül. A kislámpa se ér. :-)

cszn · http://cszn83.blogspot.com 2012.08.15. 09:01:40

#1 Bármennyire is szerettem az Amnesia-t, a Dead Space sokkal jobban tetszett. Elsőre tényleg sablonosnak néz ki, de pár óra után kiderül, hogy mennyire egyben van. Mindkét rész meghálálja a belefektetett játékidőt, fokozatosan alakul ki a nagyon erős kilátástalan, elkeseredett hangulat.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása