aeon flux

ready for the action now, danger boy?

jöhet a prometheus 2? Zalaba_Ferenc
2012. augusztus 01. 19:46:09

Kategória: 4 komment

Scott szeretné (ő mit nem?). A Fox szeretné (mivel a film eddig 303 milliót hozott globálisan, és jó eséllyel DVD-n és BD-n is jobban működik majd, mint az átlag, hisz ezúttal több bőrt is le lehet majd húzni a cuccról, előbb a moziváltozattal, aztán a bővítettel, aztán a workprinttel, aztán meg a final cuttal...). Fassbender és Rapace szeretné (mivel aláírtak a folytatásnak, ami persze nem nagy sokk: minden második szerződésben ott szerepel(nek) klauzulaként a folytatás(ok) is). Lindelof viszont nem biztos, hogy szeretné, mert nem valószínű, hogy rá fog érni - legalábbis ezt mondogatja a direktor és a stúdió, miközben épp új írókkal tárgyalnak. Emma Watts, a Fox produkciós vezetője szerint rá vannak izgulva a folytatásra, de nem szeretnék siettetni a dolgot, mert jól meg kell csinálni (úristen, ennyi magas labda néhány soron belül!). A film legkorábban 2014-15 környékén készülhet el.

Címkék

horror alien sci fi ridley scott sequel pletykarovat michael fassbender noomi rapace prometheus

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr874769763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_9654 2012.08.01. 19:50:16

scott folytatná a robin hoodot, a bladerunnert. folytatta volna a gladiátort... scott tényleg mit nem... :)

mikice 2012.08.01. 20:05:45

Folytassa, felség!

Ismeretlen_184789 2012.08.02. 00:13:31

Ha valamelyik Scott projekt üvölt a folytatásért akkor az prometheus. Lindelof pedig (sajnos, vagy nem sajnos) garancia arra hogy megint kapunk egy rakás pszeudonak tűnő elemekkel telezsúfolt forgatókönyvet. Hogy miként lesz abból épkézláb cselekmény, történet, hogy két karakter (ebből az egyik egyenlőre egy fej) megy egy bizonytalan cél felé az más kérdés (lehet, hogy pont ettől)... de nem lepődnék meg pl. a feltűnne még egy Weyland féle hajó, esetleg régi/új karakterek (ki is volt - még - android valójában? Ki kinek volt a klónja?) És valahogy az egybekötést is meg (kell) majd oldani az Aliennel... Van aki úgy véli, hogy az hajó amely később lezuhan, a Prometheust cselekményének lejátszódásakor már lezuhant az LV 426-on ;) Ennek előzménye pedig azon esemény amelynek (következményét) diagramvetítését láthatjuk a filmben... Ugyanakkor szerintem arra van nagyobb esély, hogy a folytatásban egy másik, későbbi esemény váltja majd ki ezt, így egybekötve az Aliennel a cselekményt. Persze nem ez lesz a folytatás(ok) legnagyobb és legérdekesebb kérdése. A Mérnökök, az anyabolygójuk (ha egyáltalán van nekik? - hiszen a két életben maradt figuránk elvileg erre tart), az indítékaik, kísérleteik, esetleges csoportjaik és azok közötti konfliktusok vagy éppen az ő megteremtésük kérdése nem kevés lehetőséggel szolgálnak...

Aang · http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2012/08/01/johet_a_prometheus_2/ 2012.08.02. 03:42:25

Emlékszem a lost második évadának a végén, főhőseink eljutottak a rejtélyes többiekhez, akkor mindenki arra gondolt, hú most kiderülnek a titkaik, hogy mit és miért csinálnak. Aztán persze pofára esés lett a vége(6 részen át törték a követ, és a cellában ücsörögtek). Szóval ha Lindelof ráér majd, akkor magyarázatra ne számítsatok,vagy értelmes történetre:)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása