aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 26. hét) Takács Máté
2012. június 30. 10:55:48

Kategória: 2 komment

Furdalna a lelkiismeret, ha valaki azért nem tudná, miféle újdonságok vannak a mozikban, mert elmaradt e bejegyzés csütörtökön. Így hát íme: védjük a fejünket és fékezzük meg a lábainkat, ha tudjuk! Heti bemutatók.

Furdalna a lelkiismeret, ha valaki azért nem tudná, miféle újdonságok vannak a mozikban, mert elmaradt e bejegyzés csütörtökön. Így hát íme: védjük a fejünket és fékezzük meg a lábunkat, ha tudjuk! Heti bemutatók.

  • Fejvadászok (Hodejegerne) Újabb skandináv könyvsikerből lett filmsiker, melyben kevés a Boba Fett és sok a norvég. Akinek ez nincs ínyére, várja meg az amerikai remake-et. A többiek most Budapesten, júliustól pedig más városokban is beülhetnek rá. Feliratos, 100 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • Nővér (L'enfant d'en haut) A berlini filmfesztiválon jutalmazott francia-svájci drámában valószínűleg nem csendül fel Horváth Charlie azonos című nótája, de az Éjfélkor Párizsbanban és a legutóbbi Mission: Impossible-ben látott Léa Seydoux kárpótol ezért a hiányosságért, és még Scully ügynök is ott téblábol. Csak a fővárosi Művész mozi műsorán. Feliratos, 100 perc, Mozinet. 12 éven felülieknek.
  • StreetDance 2. A táncos lábak nem nagyon akarnak kimenni a divatból, s aki még nyomon tudja követni, hogy az épp aktuális darabok melyik szériához is tartoznak, az akár be is szambázhat a legközelebbi térhatású terembe, de az is jó, ha helyette megnézik ezt kapcsolódó, hasonlóan élménydús videoklipet. Feliratos, 85 perc, Fórum Hungary. 12 éven felülieknek.
  • Szerelem nélkül soha (Les bien-aimés) Kinek a lánya, kinek a szerelme: a franciáknál szüntelenül folynak az érzelmi civódások és őrlődések, amikbe Catherine Deneuve-ön kívül most Milos Forman és Paul Schneider (Plasztik szerelem, Városfejlesztési osztály) is belekeveredik. Budapest, Eger, Hévíz, Kecskemét, Pécs, Szeged, Szentendre és Szolnok városában látható. Feliratos, 139 perc, CineReál. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

mozinet forum hungary drama adaptation jo nesbo eurocinema magyarvalosag crime movie 3d cinema dance flick cinereal vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr774769643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.06.30. 12:52:53

No, akkor ezt a hétvégét is a Madagascar nyeri?

Ismeretlen_600274 2012.06.30. 13:42:24

A Fejvadászok érdekelt, de a kritikátok alaposan elvette a kedvemet tőle.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása