aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: the man with the iron fists (2012) Zalaba_Ferenc
2012. június 29. 18:19:24

Kategória: 4 komment

Soha nem tudok ellenállni annak, hogy olyan filmek sztoriját osszam meg veletek, melyekben a sztori huszadrangú szerepet tölt be, úgyhogy íme: RZA (vagy The RZA) rendezői bemutatkozása egy kínai kovácsról szól, aki speciális fegyvert tákol magának, hogy megvédje faluját a gonosz elnyomóktól. Súlyos.

Soha nem tudok ellenállni annak, hogy olyan filmek sztoriját osszam meg veletek, melyekben a sztori huszadrangú szerepet tölt be, úgyhogy íme: RZA (vagy The RZA) rendezői bemutatkozása egy kínai kovácsról szól, aki speciális fegyvert tákol magának, hogy megvédje faluját a gonosz elnyomóktól. Súlyos

Nem tudom, hogy a Wu-Tang oszlopos tagja (amúgy a Ghost Dog című Jim Jarmusch-mozi zeneszerzője) mióta kotlik ezen a filmen, de manapság a wuxiák ismét visszakerültek a maguk obskúrus, a nagy átlag által értetlenül, de leginkább érdektelenül szemlélt kasztjába, és ezen talán még az se segíthet, hogy eme film képes volt csatasorba állítani Quentin Tarantinót (producer), Eli Roth-t (író) és Russell Crowe-t (mi a francot keresek én itt? színész).

Az első (felnőtteknek szóló) trailer amúgy egész jól összerakott filmet ígér, habár nem bővelkedik olyannyira kreatív vagy tounge-in-cheek megoldásokban, melyet az ember akciós lánya az ilyesmitől elvárna, és szinte biztos, hogy maximum DVD-n tesz egy jelentéktelen kört hazánkban.

Címkék

trailer fantasy wuxia tarantino russell crowe eli roth poster martial arts asian cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr934769639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_99954 2012.06.29. 19:15:48

ha jól tudom, ez a film már évek óta RZA szerelemprojektje (aki egyébként megszállottja a kunf fu filmeknek, és mindig is szerette volna elkészíteni a sajátját), csak nemrég sikerült leforgatni. meg azt hiszem RZA a Kill Billnél segédrendezőként tevékenykedett (kvázi tanulta a szakmát Tarantinotól)

Ismeretlen_1068 2012.06.29. 19:28:11

1: Nem vitatom az odaadást, csak eléggé megkésettnek érzem a cuccot.

Ismeretlen_62806 2012.06.29. 19:31:54

A tagline hatalmas!

skaven 2012.06.30. 20:42:23

kb. az egyik legjobb tagline amit valaha lattam. :) meg is jegyeztem a filmet magamnak. :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása