aeon flux

ready for the action now, danger boy?

bd-hír: e.t., a "különleges" kiadás Zalaba_Ferenc
2012. június 21. 07:01:37

Kategória: 1 komment

Várható volt, hogy a nyár végén végre BD-n is megjelenő E.T. nem ússza meg a speciális kezelést, és a steelbook nem is néz ki rosszul, de a gyűjtői kiadásnál valami nagyon mellément.

Várható volt, hogy a nyár végén végre BD-n is megjelenő E.T. nem ússza meg a speciális kezelést, és a steelbook nem is néz ki rosszul, de a gyűjtői kiadásnál valami nagyon mellément.

Laza 160 euróért (kb. 46e Ft) árulja a német Amazon ezt a mindössze 500 példányban megjelenő "csodát", amely az extrákkal amúgy is megpakolt BD mellé lemeztartó gyanánt a címszereplő űrhajójának makettjét kínálja...

...pontosabban annak leírhatatlanul gagyi változatát. Nem elég, hogy otrombán néz ki, az illesztéseknél hányaveti, és még befesteni is elfelejtették, de a kitűnő fotózásnak hála úgy fest, mintha egy bizarr péló díszítené a tetejét. Talán a E.T.-é? Nos, aki 160 eurót hajlandó fizetni ezért a cuccért, az nyugodtan szopogathatja.

Címkék

sci fi spielberg limited edition universal bd bd hir teenager flick bad marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr584769612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_597032 2012.06.21. 11:22:47

Na igen, ez az, amit még akkor se vennék meg, ha százdollárosok hámlanának rólam a melegben. Pedig imádom az E.T.-t

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása