aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 23. hét) Takács Máté
2012. június 07. 08:01:14

Kategória: 1 komment

Gyilkos bohócok, zárkózott pedofilok és a végtelen űr hidege várja a kiegyensúlyozott és gondtalan napjaiba beleunt mozizókat. Heti bemutatók.

Gyilkos bohócok, zárkózott pedofilok és a végtelen űr hidege várja a kiegyensúlyozott és gondtalan napjaiba beleunt mozizókat. Heti bemutatók.

  • Egy őrült szerelem balladája (Balada triste de trompeta) A velencei filmfesztiválon arató spanyol filmben cirkuszi nevettetőnek lenni nem feltétlenül vidám elfoglaltság, mi több, ha a bohóc nem bohóc lenne, akkor minden bizonnyal a gyilkos karrierjét választotta volna. Budapesten, Gyöngyösön és Szeged lehet a társulathoz szegődni a héten. Feliratos, 107 perc, Ristretto Distribution. 16 éven felülieknek.
  • Michael Itt ne keressük John Travoltát angyalszárnyakkal, mert ebben az osztrák drámában Michael sokkal inkább maga az ördög. A harmincas éveiben járó férfi ugyanis egy kisfiút tart fogva pincéjében. A dublini filmfesztiválon színészi díjat nyert, Arany Pálmára is esélyes vala film a fővárosi Művész és Odeon mozikban látható. Feliratos, 96 perc, Vertigo Média. 18 éven felülieknek.
  • Prometheus Ridley Scott ellopja a tüzet az istenektől, s mi ezt végigkövethetjük 2D-ben, 3D-ben, IMAX 3D-ben, szinkronizáltan, feliratosan (Cinema City MOM Park), eredeti nyelven (Cinema City MOM Park, Cinema City Aréna). Szinkronizált, 124 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

horror sci fi drama ridley scott intercom prometheus eurocinema magyarvalosag 3d cinema vertigo media ristretto distribution heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr164769568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.06.07. 08:04:29

A Prometheus mindenképp kap egy feliratos újrát, de az is lehet, hogy többet is. Sőt, a 3D-s, szinkronos újranézéstől sem riadok vissza.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása