aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: django unchained (2012) Zalaba_Ferenc
2012. május 28. 17:54:41

Kategória: 5 komment

Újabb képek bukkantak fel a karácsonykor (nálunk csak januárban) érkező Django Unchainedből, Quentin Tarantino minden bizonnyal sajátos westernjéből. Arról már korábban is pusmogtak, hogy lesznek meglepetés-vendégszereplők a filmben: az egyikük immáron nem az. Ó, és az első előzetes a Prometheus előtt debütál - persze, nem valószínű, hogy nálunk is.

Újabb képek bukkantak fel a karácsonykor (nálunk csak januárban) érkező Django Unchainedből, Quentin Tarantino minden bizonnyal sajátos westernjéből. Arról már korábban is pusmogtak, hogy lesznek meglepetés-vendégszereplők a filmben: az egyikük immáron nem az. Ó, és az első előzetes a Prometheus előtt debütál - persze, nem valószínű, hogy nálunk is.

Emlékeztető gyanánt a hivatalos magyar szinopszis:

Az amerikai polgárháború kitörése előtt két évvel játszódó DJANGO UNCHAINED főszerepét az Oscar®-díjas Jamie Foxx alakítja. Ő kelti életre Djangót, akit korábbi tulajdonosai annyira megkínoztak, hogy végül egy német származású fejvadász, dr. King Schultz (az Oscar®-díjas Christoph Waltz) kezei közé kerül. Schultz éppen a gyilkos Brittle fivéreket üldözi, és csak Django vezetheti őt nyomra. A szokatlan módszereiben bízó Schultz megvásárolja a rabszolgát, és felajánlja neki: felszabadítja, ha segít neki elkapni a Brittle-fiúkat – élve vagy halva.

A doktor be is tartja ígéretét, ám Django mégis vele marad. Együtt, egyre tökéletesebb módszerekkel fogják el az amerikai Dél legveszélyesebb bűnözőit. De a fekete férfit igazából egyetlen cél mozgatja: a feleségét (Kerry Washington) egy rabszolgapiacon látta utoljára, és ő fel akarja kutatni és meg akarja menteni Broomhildát.

A nyomok végül Calvin Candie-hez (az Oscar®-díjra jelölt Leonardo DiCaprio), a Candyland nevű hírhedt ültetvény tulajdonosához vezetik a párost, ahol egy Ace Woody (Kurt Russell) nevű kiképző irányításával egymás ellen harcoló gladiátorokat nevelnek a rabszolgákból. Django és Schultz néhány hazugság segítségével bejut a birtokra, de felkeltik Candie hű rabszolgája, Stephen (az Oscar®-díjra jelölt Samuel L. Jackson) gyanúját, aki minden lépésüket figyeli, és végül csapdába csalja őket.

Ahhoz, hogy a két férfi meg tudja szöktetni Broomhildát, el kell dönteniük, mi a fontosabb számukra: a függetlenség vagy az összetartás, az önfeláldozás vagy a túlélés…

Címkék

western tarantino jamie foxx samuel l jackson leonardo dicaprio christoph waltz filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr894769514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hahakocka 2012.05.28. 20:39:47

Ütős lesz látszik már a képeken is hogy szívét lelkét megint beleadja ebben a számára félig meddig még új műfajba is Tarantino. Trailer mikor lesz?

Hahakocka 2012.05.28. 20:41:01

Elolvastam, azért remélem ide is elér júniusra, elsőre a képekre ugrottam annyira kíváncsi voltam. :)

kekec 2012.05.29. 07:54:05

Sejtettem, hogy nem hagyja ki az eredeti Django szerepeltetését. Egyre kíváncsibb vagyok erre a filmre.

apeh 2012.05.29. 13:48:56

Nem gáz leírni olyat, hogy "minden bizonnyal sajátos"? Minden bizonnyal röhejes (és semmitmondó).

Ismeretlen_597217 2012.05.29. 15:45:45

Kérdés, hogy Russell mennyit lesz benne; állítólag otthagyta a forgatást, mert nem érezte eléggé westernnek a filmet...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása