aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer: a csodálatos pókember [the amazing spider-man] (2012) Zalaba_Ferenc
2012. május 08. 10:46:10

Kategória: 6 komment

A Sony hivatalos oldala szerint július 5-én* hálózza be a magyar mozikat a revampolt Pókember, ez pediglen a legutóbbi trailer magyar feliratos változata.

*Eme dátumot a magyar forgalmazó még nem erősítette meg.

Címkék

trailer marvel rhys ifans spider man superhero martin sheen emma stone andrew garfield marc webb trailer magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr484541914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dude 2012.05.08. 11:16:06

a What you really are- t miért "ki vagy igazából"-ra kell fordítani? Lehet, hogy apróság, de szerintem nem. A bicskás jelenet sem túl kifejező.

Ismeretlen_551562 2012.05.08. 12:30:27

Hirtelen azt hittem, hogy szinkronos a trailer, de sajna csak feliratos. 1.: A felirat néhol tényleg érdekes, de a bicskás résznél ettől függetlenül felnevettem. A szinkronra leszek kíváncsi - mivel én nem fogok felutazni Pestre az eredeti nyelvért, plusz az angolom se annyira jó - főleg, hogy Garfieldhoz kit találnak, mert a múltkori szinkronos előzetesben Molnár Levente volt a hangja, akivel már megbarátkoztam, viszont két korábbi filmjében (Social Network, Lions & Lambs) meg a korábbi Pókember, Csőre Gábor szólaltatta meg, aki meg nem illene ebben az esetben hozzá. Ebben az esetben Pálmai Szabolcs jó lenne, aki a Parnassusban szinkronizálta. De ez már nagyon OFF.

Ismeretlen_551562 2012.05.08. 12:31:39

Azt egyébként lehet tudni, hogy mért ennyire bizonytalan a bemutató, mert már hetek óta mindenhol azt olvasom, hogy nem olyan biztos az a július 5.

Eszter 2012.05.08. 15:28:56

Pálmai Szabolcs túl kölyökhangú,hiába nem egy csataló maga Peter Parker sem...Molnár Levente még rosszabb,de mindegy,csak ne Markovics Tamás...talán Dányi Krisztián nem lenne rossz (LOST - Sawyer) a trailer nekem tetszik,nem azt mondom,hogy ideájulok izgalmamban,de biztosan megnézem majd :)

Lion78 2012.05.08. 18:11:38

Üdv mindenkinek! Most már le kell írjam… Gyerekkorom kedvence volt minden szuperhős. Ebből a leginkább kiemelkedő Pókember. Képregény gyűjtő is voltam. A Raimi filmek valóban nem egészen voltak képregényhűek, de valahogy mégis átjött az az érzés, mint a képregények olvasása közben. Különben meg bazira nem zavart, hogy nem volt hálóvető szerkezete Raimi Pókemberének. Ezzel a filmmel kapcsolatban totál nem érzek semmit. Elérte Hollywood, hogy gyerekkori nagy kedvencem semmit se jelentsen. És ez nagyon zavar. Persze megnézem a filmet…. És remélem pozitívan csalódom. Hozzáteszem ez a Garfield gyerek sem szimpi.

Eszter 2012.05.08. 21:02:44

a harmadik résznél csak jobb lehet,egyébként nekem semmi bajom azzal,ha nem képregényhű egy szuperhősfilm,de legyen élvezhető a tudatlanoknak is,tehát ne utaljanak ki állandóan úgy,hogy csak a fanatikusok értsék...Garfield-dal meg semmi bajom,Emma Stone meg köröket ver Dunst-ra,Dennis Leary-t csípem,jól el fogok én ezen szórakozni,mindenesetre hétvégén irány a millenáris,persze :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása