aeon flux

ready for the action now, danger boy?

fejvadászok a magyar mozikban Zalaba_Ferenc
2012. április 04. 10:24:20

Kategória: 1 komment

Mielőtt A tetovált lány behekkelte volna magát a magyar mozikba, a skandináv krimik már jó ideje ott állomásoztak a helyi bestseller listákon is: a siker Jo Nesbo (A megváltó) tavaly megjelent Fejvadászok című regényét sem kerülte el, amelyből készült elegáns, ugyanakkor kőkemény krimi júniusban (előreláthatólag 21-én) a magyar mozikba is bevonul a Vertigo Média forgalmazásában. A Nikolaj Coster-Waldau (Jamie Lannister a Game of Thronesból) főszereplésével készült film egy fejvadászról szól, aki mindent kockára tesz egy sokat ígérő melóért, ami persze csúnya fordulatot vesz.

Címkék

trailer thriller jo nesbo eurocinema vertigo media

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr434541760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_184789 2012.04.04. 20:09:12

Pergő (néha túlságosan is), bátor, naturalista és vizualitás szempontjából trendi de néha sok, és túlságosan valószerűtlenen történések filmje a Hodejegerne. A skandináv thriller/horror/krimivilág elmúlt években filmre vitt művei bizony figyelmet érdemelnek, mert nem olyan keretek között mozognak, nem olyan motívumok jellemzik őket, nem olyan környezetben játszódnak mint a mára kissé kifáradt és önismétlővé vált amerikai alkotások (igen, vannak kivételek). Az elmúlt évtized/félévtized megmutatta, hogy a skandináv és a dél-koreai bűnügyi filmek minőséget jelentenek, amelyek mellett nem lehet legyintéssel elmenni - a remake hullám sem véletlen. (10/6)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása