aeon flux

ready for the action now, danger boy?

game trailer: max payne 3 (2012) Coriolanus
2012. február 17. 07:44:57

Kategória: 6 komment

Az egyre csökkenő bázis, aki azért orrolt meg a készülő harmadik részre, mert nem ugyanazt a megjelenést és környezetet kívánja ismételten lenyomni a torkunkon, mint eddig, az alábbi előzetessel egy picit megint fogyatkozni fog.

/

Címkék

game trailer action tps max payne

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr904541514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_141758 2012.02.17. 12:27:45

Zsír kis móka lesz ez! Várós, nem kicsit!

Ismeretlen_180231 2012.02.17. 12:57:58

Félreértés ne essék, ez egy kurvajó kis játék lesz sztem, de nem! Max Payne. Aki a noir-os hangulat miatt szeretett bele ebbe a gamebe, az joggal érezheti, h a max payne név alatt még több pénzt remélve próbálnak lenyomni vmit a torkán. "mert nem ugyanazt a megjelenést és környezetet kívánja ismételten lenyomni a torkunkon" na ezzel a kijelentéssel pont azt bizonyítottad, h téged a bullet time megvett kilóra :D de kérdem én, ha a megjelenés és a környezet ekkorát változik, ergo a noirból semmi nem marad, akkor azt lehet e még max payne-nek hívni?

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.02.17. 14:37:24

"mert nem ugyanazt a megjelenést és környezetet kívánja lenyomni a torkukon" már bocsánat, de ha valaki szomjazik, és nem kapott vizet most már mennyi is, 7-8?? éve, annak nem kell lenyomni semmit a torkán, az a VÍZ-re vágyik, ígérik, ígérik, aztán kapsz helyette, mondjuk kólát, lehet azt is megissza, de nem arra vágyik, nem az üdítené fel leginkább én nagyon szerettem az első részt, ahhoz képest éppen elég változtatás történt a már a másodikban is tehát ott sem ugyanazt kapta a játékos, de azért nem ilyen durva dolgok voltak benne én abban sem vagyok biztos, hogy ez kurvajó játék lesz, hitegetik itt az embert éveken keresztül, most már EZT az akármit is vagy 3-4 éve fejlesztik, és még csak nem is néz ki valami brutálisan jól (ugye, multiplatform thnx) ennyi erővel, a Miami Vice film, az egy Max Payne történet volt, csak rossz címet kapott, ez így ahogy kinéz egy GTA klón kocsik nélkül és ha jól tudom az első kettőt a Remedy fejlesztette, a Rockstar csak a kiadó volt, merem remélni, hogy akkorát fog hasalni a játék, mint ide Nagykát, a Rockstar meg lehúzza a rolót

Ismeretlen_1068 2012.02.17. 19:13:35

Ahhoz, hogy a Rockstar lehúzza a rolót, minimum világvége szükséges. A GTA-franchise-zal elképesztő mennyiségű pénzeket zsebeltek be, és a Red Dead Redemption eladott 13 millió példánya se kismiska. És már készült a GTA V is, ugye. Szóval ha a fenti játékból csak egy darabot adnak el, abból sem lesz cégbezárás.

Ismeretlen_9654 2012.02.18. 00:35:38

eloszor nekem is furcsa volt az uj kornyezet, de meg sokkal inkabb ez, mint a futoszalag ea es ubisoft jatekok.

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.02.18. 18:30:58

majd rá un a nép a sok GTA-ra, a VICE Cityvel azt is befejezhették volna összességében, ma már tényleg lasszóval kell fogni a bármi egyediséget felmutató játékokat

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása