aeon flux

ready for the action now, danger boy?

díjszezon: a színészszakszervezet (sag) díjazottjai Németh Barna
2012. január 30. 06:34:16

Kategória: 8 komment

Azt már tudjuk, hogy a producerek és a rendezők A némafilmes mögé sorakoztak fel, a színészekre viszont több kérdés megválaszolása maradt: ők is a némafilm mellett teszik le voksukat vagy valami más mögé állva fokozzák az egyre lanyhuló izgalmat? Viola Davis vagy Meryl Streep az erősebb a szakmán belül? A főszereplő urak versenyében Clooney, Pitt vagy Dujardin kerül előtérbe? Díjazottak, és velük együtt a válaszok a tovább mögött...

Azt már tudjuk, hogy a rendezők és a producerek A némafilmes mögé sorakoztak fel, a színészekre viszont több kérdés megválaszolása maradt: ők is a némafilm mellett teszik le voksukat vagy valami más mögé állva fokozzák az egyre lanyhuló izgalmat? Viola Davis vagy Meryl Streep az erősebb a szakmán belül? A főszereplő urak versenyében Clooney, Pitt vagy Dujardin kerül előtérbe? Íme a nyertesek és a válaszok...

Legjobb férfi főszereplő: Jean Dujardin (A némafilmes)

Legjobb női főszereplő: Viola Davis (A segítség)

Legjobb férfi mellékszereplő: Christopher Plummer (Kezdők)

Legjobb női mellékszereplő: Octavia Spencer (A segítség)

Legjobb színészgárda: A segítség

Legjobb kaszkadőrgárda: Harry Potter és a Halál Ereklyéi 2

A jelöltekről itt számoltunk be, a tévés díjazottakat pedig a szervezet honlapján böngészhetitek.

Címkék

brad pitt george clooney meryl streep dij christopher plummer jean dujardin dijszezon dijszezon 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr584541392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.01.30. 07:51:01

Nem lennék túl boldog, ha a The Help színészi Oscarokat kapna (Jessica Chastaint leszámítva)... meg úgy általában bármilyet. :)

Ismeretlen_180758 2012.01.30. 08:02:17

Pedig készülj fel. Meg arra is, hogy a franciák visznek 8-9 díjat.

Ismeretlen_1068 2012.01.30. 08:25:42

Tőlük nem sajnálom, de ezt a "Segítség, fekete lettem" avagy "Reszkessetek, rasszisták" szerű Oscar-mesét jó lenne, ha nem szopnák be már megint. Ill. jó lett volna.

Jack Skellington 2012.01.30. 11:25:09

Kezd erősödni bennem az érzés, hogy mégse nézem meg az Oscart! Elég lesz nekem reggel felidegesítenem magam...a nyertesek elolvasásakor!

robeeX · http://aeonflux.freeblog.hu 2012.01.30. 12:03:24

Én viszont kiváncsi leszek hogy Clooney vagy Dujardin kapja-e meg az Oscart.

Ismeretlen_1068 2012.01.30. 13:03:11

4: Az Oscaron idegeskedni? Hol élsz te? :)

Last 2012.01.30. 15:52:16

Megnéztem live stream segítségével. Érdekes, helyenként tanulságos show volt. Annak, hogy nyert Christopher Plummer, nagyon örültem. Még jobban amikor Paul Giamatti neve is elhangzott. Amikor Octavia Spenver nyert (Emma Stone nagyon örült, ez érthető, de tényleg látszott rajta). Viola Davis díjánál viszont fel is állt a publikum (itt meg Jessica Chastain örült és pár örömkönnyet is eleresztett). Emma Stone volt a legszebb az összes jelenlévő nőszemély közül. Nem az ideálom, de valami hihetetlenül ízlésesen volt felöltözve, smink, haj - minden rendben volt. Ellenben Natalie Portman (aki egyébként tud nagyon szép is lenni), amikor díjat adott át és mutatta a kamera, istenem, hogy nézett ki. Annyira elcseszett sminket még nem láttam díjátadón. Lehet, hogy az utólagos képekből nem jön le, de akkor sokkoló volt. Hülye sminkes. Kiderült, hogy Larry Hangman még nagyon is él, viszont az in memoriam-ból kiderült, hogy a "hólapátos hentes" Roberts Blossom már nincs velünk. A show lecikibb és legégőbb része, ami viccesnek volt szánva. Hogy 3 "koszorúslány" felment a színpadra és ittak. Ki üvegből, ki pohárból. És közben azon viccelődtek, hogy hogyan kell kiejteni Scorsese nevét rendesen. Milyen vicces igaz? És ennek a Melissa McCarthy-nak adtak Oscar-jelölést? Gratula. A TANÚSÁG (és a legjobb elkapott pillanat) A végső döntésnél, mikor kihirdették, hogy a The Help nyerte meg a legfontosabb díjat, Owen Wilsont mutatták egy pillanatra a kamerával, a nagy tapsvihar közepette. Hát komolyan mondom, olyan ledöbbent arcot sem láttam már jó ideje. Mint akinél lefagyott a szerver.Rohadt jól elkapott pillanat. Szegény biztos bízott abban, hogy az Éjfélkor Párizsban szereplőgárdája lesz a nyertes. Ui.: Kate Winslet meg hány díjat söpört már be a Mildred Pierceszel. Valami brutális. (Nem mintha sajnálnám, de ez már tényleg nem semmi). Akárcsak Steve Buscemi a Gengszterkorzóval.

Ismeretlen_181603 2012.01.30. 17:15:07

2: 8-9 díj az Artistnak? Nem létezik. A technikai kategóriák nagy részét el fogják bukni, mint tavaly a King's Speech. Én legjobb esetben 5-6 díjat tippelek nekik (film, rendező, férfi főszereplő, zene, látványtervezés és/vagy jelmeztervezés).

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása